New York: Brooklyn Ice Cream Factory

Brooklyn Ice Cream Factory

En af de sidste dage i New York tog vi subwayen over til Court St. station og gik derfra nede langs vandet hen til Fulton Ferry Pier, hvor Brooklyn Ice Cream Factory ligger. Der tog vi en pause mens vi nød deres fantastiske hjemmelavede is med udsigt over til Manhattan.

Derefter tog vi en gåtur rundt i Dumbo (forkortelse for området Down Under the Manhattan Bridge Overpass), som er kendt for sit kunstnermiljø. Udover et par gallerier så vi dog ikke så meget til det, men det var et rigtigt dejligt område, hvor jeg gerne havde tilbragt mere tid.

Brooklyn Ice Cream Factory ligger helt nede ved vandet lige ved Brooklyn Bridge og laver noget af det bedste is, jeg har smagt i New York. Hvis det er godt vejr, plejer jeg at tage metroen over til Clark St., High St. eller York St. Derfra er der kun en kilometers gang ned derhen, og det er skønt med en is i solen, inden man påbegynder gåturen tlbage til Manhattan over Brooklyn Bridge.

Brooklyn Ice Cream Factory anvender kun de allerbedste råvarer og det kan virkelig smages. Jeg er helt vild med deres Peaches & Cream is med ferskenstykker, men deres milkshakes er også rigtig gode.

Hvis solen skinner er køen ofte lang, da iskiosken er populær blandt både lokale og turister. Isen spiser man med fordel udenfor på den træbelagte mole med udsigt til Brooklyn Bridge og Manhattans skyline på den anden side.

•Man kan kun betale kontant.

• Der findes også en Brooklyn Ice Cream Factory i Greenpoint, Brooklyn.

Min guide til den bedste is i New York >>


Brooklyn Ice Cream Factory, 97 Commercial Street at Manhattan Avenue, Brooklyn, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop