Markedet i Athen – Fisk, kød og grøntsager

Markedet i Athen

Jeg elsker markeder, og på min seneste tur til Athen var der heldigvis tid til et besøg på det centrale marked i Athen. Markedet er inddelt i forskellige sektioner: Øst for Athinas Street finder man kød og fisk, og vest for Athinas Street er frugt- og grøntafdelingen. Sammenlignet med andre, mere velfriserede markeder, jeg har besøgt rundt omkring i Europa, så virkede Athens Central Market meget autentisk og ægte.

Jeg startede med at gå igennem kødsektionen, hvor man kunne købe alle mulige udskæringer af primært okse og lam. Jeg ved godt det lyder lidt skørt, men efter at mine forældre har fået Bølle (verdens sødeste hund), så har jeg fuldstændigt mistet lysten til at spise lammekød, og kød fra andre dyr af samme størrelse som Bølle. Hvis jeg ser noget, der kunne være et Bølle-ben eller et Bølle ribben kan jeg næsten få det helt dårligt. Ret underligt, men der er ikke så meget at gøre ved det.

På grønsagsmarkedet købte jeg friske abrikoser og tomater. Jeg fik også lov til at prøvesmage flere forskellige oliven, og jeg endte med at købe et halvt kilo af en meget mild slags. Spiselige souvenirs er de bedste!

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Når man rejser med sine foodie-venner har mad og restauranter første prioristet, så allerede inden vi ankom til San Francisco havde vi en grov skitse over hvad vi skulle spise, …

  • Sidst jeg var i Norge for at besøge AC foreslog hun, at vi tog ud for at fiske makrel. Det lød jo spændende, og vejret var fint, så efter morgenmaden …

  • Burmesiske te-kager (Bamar Kate Mote) er en traditionel snack fra Myanmar. De små kager nydes ofte sammen med te og serveres, når folk samles for at hygge sig. De kan …

  • Det kan være lidt af en udfordring at åbne en kokosnød, specielt hvis man ikke har prøvet det før. Med den rette teknik er det dog faktisk ganske overkommeligt, og …

Mitzie Mee Shop