Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 500kr. Ellers koster fragt 50 kr.

Markedet i Athen – Fisk, kød og grøntsager

Markedet i Athen

Jeg elsker markeder, så mens Poul hvilede sig på hotellet og forberedte sin flyvning, gik jeg hen for at besøge det centrale marked i Athen. Markedet er inddelt i forskellige sektioner: Øst for Athinas Street finder man kød og fisk, og vest for Athinas Street er frugt- og grøntafdelingen. Sammenlignet med andre, mere velfriserede markeder, jeg har besøgt rundt omkring i Europa, så virkede Athens Central Market meget autentisk og ægte.

Jeg startede med at gå igennem kødsektionen, hvor man kunne købe alle mulige udskæringer af primært okse og lam. Jeg ved godt det lyder lidt skørt, men efter at mine forældre har fået Bølle (verdens sødeste hund), så har jeg fuldstændigt mistet lysten til at spise lammekød, og kød fra andre dyr af samme størrelse som Bølle. Hvis jeg ser noget, der kunne være et Bølle-ben eller et Bølle ribben kan jeg næsten få det helt dårligt. Ret underligt, men der er ikke så meget at gøre ved det.

På grønsagsmarkedet købte jeg friske abrikoser og tomater. Jeg fik også lov til at prøvesmage flere forskellige oliven, og jeg endte med at købe et halvt kilo af en meget mild slags. Spiselige souvenirs er de bedste!

Min blog om Athen