Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Athen – Solskin på Akropolis

Akropolis

Akropolis er et imponerende syn, og en af de ting, man ikke må gå glip af i Athen. Jeg besøgte Akropolis for første gang for 16 år siden, da jeg var på vej hjem til Danmark efter at have arbejdet som rejseleder på den græske ø Kefalonia.

Jeg var blevet tilbudt et andet job i Spanien, og fordi jeg havde sagt op, skulle jeg selv betale billetten til Danmark. Dengang var flybilletter dyre, og det viste sig hurtigt, at det ville være billigere for mig at blive en uge i Athen, i stedet for at flyve direkte hjem. Jeg indlogerede mig på et hyggeligt lille sted ved navn John’s Place, og da jeg var i Athen denne gang, så jeg, at John’s Place var på GoogleMaps. Jeg ville gerne have været forbi og se, hvordan det ser ud i dag, men jeg havde ikke tid. Måske nogle af jer kender John’s Place?

Dette indlæg skulle jo egentlig handle om Akropolis, men skal jeg være helt ærlig, så ved jeg intet om Akropolis. Jeg kunne sikkert have googlet lidt facts frem, men jeg synes ikke, at jeg vil belemre jer med en halvhjertet beskrivelse af den arkaiske periode. Jeg er sikker på, at I kan finde mere kompetente kilder på området andetsteds.

Farvel til alle historie-nørderne!

Vi kunne selvfølgelig have hyret en guide, som jeg gjorde tilbage i 2000, men den guide vi mødte på vej til billetlugen råbte af os, fordi vi ikke havde en guide (?!). Det gav os ikke ligefrem lyst til at hyre hende.

Derudover kom jeg på, at jeg havde en bog om Akropolis derhjemme et sted. Jeg har godt nok aldrig læst den, men i det mindste findes muligheden for at tilegne sig yderligere viden om bygningerne, som vi så, hvis jeg engang skulle få lyst til det.

Min blog om Athen

I stedet tog jeg en masse billeder, samt en kort video, som I kan se her:

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop