Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Athen: Tidlig frokost på Díporto

Díporto, Athen

Díporto er en hyggelig restaurant i kælderen i en af bygningerne på Athens Central Market. Jeg var der første gang tilbage i 2016, og dengang bestilte man ved at pege på den gryde, hvis indhold virkede mest lokkende. Ud over mig, var der kun lokale gæster, og maden blev serveret med et glas græsk vin, der smagte, som om det godt kunne give hovedpine.

Skønt at komme tilbage og se, at ingenting havde ændret sig nævneværdigt. Jeg kunne vælge mellem kikærter eller favabønner, for det var det eneste, der var færdigt så tidligt på dagen (jeg var der kl. 11), og ville jeg have et glas vin til maden? Selvfølgelig ville jeg det, og jeg ved ikke om det var vinen, der gjorde det, men retten med favabønner smagte virkelig godt. Alt i alt en rigtig god start på endnu en dag i Athen.


Díporto, Sokratous 9 &, Theatrou, Athina 105 52, Greece

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop