Athen: Tidlig frokost på Díporto

Díporto, Athen

Díporto er en hyggelig restaurant i kælderen i en af bygningerne på Athens Central Market. Jeg var der første gang tilbage i 2016, og dengang bestilte man ved at pege på den gryde, hvis indhold virkede mest lokkende. Ud over mig, var der kun lokale gæster, og maden blev serveret med et glas græsk vin, der smagte, som om det godt kunne give hovedpine.

Skønt at komme tilbage og se, at ingenting havde ændret sig nævneværdigt. Jeg kunne vælge mellem kikærter eller favabønner, for det var det eneste, der var færdigt så tidligt på dagen (jeg var der kl. 11), og ville jeg have et glas vin til maden? Selvfølgelig ville jeg det, og jeg ved ikke om det var vinen, der gjorde det, men retten med favabønner smagte virkelig godt. Alt i alt en rigtig god start på endnu en dag i Athen.

Díporto, Sokratous 9 &, Theatrou, Athina 105 52, Greece

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop