Athen: Tidlig frokost på Díporto

Díporto, Athen

Díporto er en hyggelig restaurant i kælderen i en af bygningerne på Athens Central Market. Jeg var der første gang tilbage i 2016, og dengang bestilte man ved at pege på den gryde, hvis indhold virkede mest lokkende. Ud over mig, var der kun lokale gæster, og maden blev serveret med et glas græsk vin, der smagte, som om det godt kunne give hovedpine.

Skønt at komme tilbage og se, at ingenting havde ændret sig nævneværdigt. Jeg kunne vælge mellem kikærter eller favabønner, for det var det eneste, der var færdigt så tidligt på dagen (jeg var der kl. 11), og ville jeg have et glas vin til maden? Selvfølgelig ville jeg det, og jeg ved ikke om det var vinen, der gjorde det, men retten med favabønner smagte virkelig godt. Alt i alt en rigtig god start på endnu en dag i Athen.

Díporto, Sokratous 9 &, Theatrou, Athina 105 52, Greece

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Når man rejser med sine foodie-venner har mad og restauranter første prioristet, så allerede inden vi ankom til San Francisco havde vi en grov skitse over hvad vi skulle spise, …

  • Sidst jeg var i Norge for at besøge AC foreslog hun, at vi tog ud for at fiske makrel. Det lød jo spændende, og vejret var fint, så efter morgenmaden …

  • Burmesiske te-kager (Bamar Kate Mote) er en traditionel snack fra Myanmar. De små kager nydes ofte sammen med te og serveres, når folk samles for at hygge sig. De kan …

  • Det kan være lidt af en udfordring at åbne en kokosnød, specielt hvis man ikke har prøvet det før. Med den rette teknik er det dog faktisk ganske overkommeligt, og …

Mitzie Mee Shop