Zürich: Tapas til morgenmad på Corazón

Corazon, tapasbar i Zürich

Hvis I var i Zürich lørdag morgen for nogle uger siden, så kan det meget vel være, at I så mig trave rundt i Altstadts gader på jagt efter et sted at spise morgenmad. Det viste sig at være sværere end man skulle tro, for de fleste af de cafeer jeg gik forbi, var mere som barer, med fokus på alkohol fremfor mad.

Hvis I er fra Zürich vil I sikkert hævde, at der er masser af gode steder at spise morgenmad, og det skal jeg give jer helt ret i, for det fandt jeg ud af den efterfølgende dag efter at have diskuteret sagen med Google. Den pågældende morgen kom jeg dog helt uforberedt, og det var ikke så smart.

Jeg endte på en tapasbar, der hed Corazón, og et hurtigt blik på menuen afslørede, at morgenmad vist ikke lige var deres stærke side, men jeg kunne jo altid bestille en tapastallerken? Jeg kan altid spise tapas, og kl. 10 i Zürich er frokosttid i Dubai, så der var ingen tvivl om sagen. Det blev tapas til morgenmad.

Den unge fyr i baren informerede mig om, at det altså var en ret stor tallerken og tilbød at lave en mindre portion til mig. Nu er jeg en af dem, som spiser rigtig meget om morgenen, men efter middagen dagen inden vidste jeg, at portionerne i Zürich er gigantiske, så en lidt mindre portion lød som en meget god idé.

Det var den skønne beliggenhed på hjørnet jeg faldt for til at starte med, så efter at have bestilt, gik jeg ud og satte mig i solen. Tapas-tallerkenen bestod af oliven, soltørrede tomater, skinke og ost. Ikke de store overraskelser, men ganske velsmagende, og det lækre brød smagte som om det lige var kommet ud af ovnen. Kaffen var også god, men jeg tror jeg skulle have bestilt min latte med dobbelt shot. Sagde hun, som først for cirka et år siden begyndte at drikke sin kaffe uden vaniljeis og karamelsirup. Jeg blev hurtigt hooked.

Selvom Corazón som sagt ikke virkede som et oplagt morgenmadssted, så var der ret mange mennesker, som kom forbi og tog sig en kop kaffe mens jeg var der. Med den beliggenhed, behøver man jo heller ikke så meget andet end kaffe, men når det så er sagt, så tror jeg også, at Corazon er endnu bedre om aftenen, nar man kan få sig et glas rødvin sammen med sine tapas.


Bar Corazón, Zähringerplatz 11, Zurich

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop