Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

New York: Vandal – Jeg tror godt jeg kan lide dig

Vandal, New York

Åh Vandal! Samtidig med at jeg føler mig lidt for gammel til din slags, så har jeg det altid rigtig sjovt i dit selskab. Du er ikke altid lige heldig med dine fusionsretter, men du er stadigvæk blandt de bedste i kategorien af restauranter, som inderst inde gerne ville være natklubber. Du forstår virkelig at feste, og din atmosfære sender alle flyvende ind i fredag aften. Derudover er du også ret sjov, og jeg tror faktisk godt, at jeg kan lide dig.  

Vandal er et af de steder, som jeg bare vidste at Trine ville elske, så selvom det ikke var så lang tid siden, at jeg var der sidst, og selvom der nok var andre restauranter, der figurerede højere oppe på min personlige to-do-liste, så var jeg en god storesøster og tog hende med på Vandal.

Jeg foreslog at vi bestilte Korean Rice Cakes og New York Hot Pretzel Steak Tartare, som jeg huskede med velbehag fra sidste gang jeg var der, men ellers gav jeg Trine frie tøjler med hensyn til valg af retter. Det resulterede i et bord fyldt med Mushroom Pizza, Crispy Bao Buns og nogle hapsere med krabbe. Ikke for tungt, for krydret eller for underligt, og primært beregnet til at dele. Folk kommer nemlig i flok til Vandal, og vil man smage på flere retter uden at der går alt for meget madspild i den, så er det nok optimalt at være 4 personer eller flere. Vores Two Man Wolf Pack kæmpede bravt med at spise alt det, vi havde bestilt, og dessert kom derfor aldrig på tale.


Vandal, 199 Bowery, Lower East Side, New York

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.