New York: Frokost med stil på The Modern

The Modern på MoMA, New York

Frokosten på The  Modern var rejsens ubestridt bedste måltid, og som jeg lovede tidligere, følger hermed en mere dybdegående beskrivelse af alle herlighederne. Fra menuen kan vælge mellem enten 2 retter + dessert eller 3 retter + dessert til fast pris og efter et kort øjeblik at have overvejet bare at bestille 4 desserter, besluttede vi os for følgende retter:

DIVER SCALLOP, YELLOWFIN TUNA AND SCOTTISH SALMON

BEEF TENDERLOIN À LA FICELLE

MANJARI CHOCOLATE PALET

For lige at komme i stemning fik vi før  selve menuen serveret en amuse-bouche bestående af små rå fiskehapsere, som var smukt og praktisk anrettet på bøjede skeer. Der er fisk og så er der Fisk og på The Modern var det helt sikkert Fisk vi fik serveret. Laksen smeltede på tungen, tunen frydede ganen og kammuslingen lå godt i maven.

Tina havde ikke lige luret, at kammuslingen ville blive serveret rå og på trods af mine lovprisninger af den hvide klump, der lå og skulede på hendes tallerken, fik hendes fiskeaversioner overtaget og jeg og mit altædende gab måtte komme hende til hjælp.

Mellem forret og hovedret kom der endnu en lille ekstraret ind bestående af en slags kold ærtesuppe med æblestykker. Enkelt, lækkert og et perfekt forspil til oksemørbraden, som var ret nummer to.

Oksemørbrad er jo altid et sikkert kort, da der virkelig skal meget til for at mørbraden ikke bliver mør. På The Modern havde de slet ikke behøvet at udlevere en kniv til retten, da vi uden problemer kunne have skåret kødet igennem kun med ske. Tilbehøret var forskellige laf af forskellige grøntsager med en radise oven på, samt en klump, som jeg ikke med sikkerhed kunne identificere, men som jeg håber var benmarv.

Ingen dessert uden chokolade, og vores Manjari Chocolate Palet viste sig heldigvis at være et rent orgie i den lækre brune spise. En skefuld kold, cremet karamel-is skabte variation i smagen og gjorde, at det hele ikke blev hverken for meget eller for tungt. Efter desserten var vi egentlig både mætte og tilfredse, men da tjeneren tilbød os et udvalg af lækre chokolader til kaffen, sagde vi selvfølgelig ikke nej.


• 2017: Frokost: 3 retter: 118 USD, 6 retter: 158 USD, Aften: 4 retter:158 USD, 8 retter: 208 USD

• The Modern er en no-tipping restaurant, så drikkepenge er inkluderet i prisen.

• Bonusinfo for SATC fans: Det var på The Modern Dining Room at Carrie fortalte de andre piger, at hun skulle giftes med Big i den første SATC film.

> Læs mit blogindlæg om mit første besøg på The Modern 


The Modern at MoMA, 9 W 53rd St, Midtown, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>