New York: The Delancey – Rooftop bar i Lower East Side

The Delancey, Lower East Side, New York

The Delancey er en cool, laid-back bar på Lower East Side. Entreen i gadeplan leder ind til det store dansegulv og baren, men om sommeren fortsætter de fleste en trappe op til tagterrassen, som er en skøn lille tropisk oase. Der er grønt og frodigt med palmer og potteplanter, og masser af steder at sidde ned. Der er også en bar på terrassen, men der er ingen musik deroppe, så folk er her primært for at mingle og chille, men hvis man vil danse, kan man jo altid gå nedenunder.

Selvom The Delancey er en rooftop bar, så skal man ikke forvente sig nogen storslået udsigt. The Delancey ligger nemlig lige ved siden af, og næsten nedenunder, Williamsburg Bridge, så det eneste man ser er den trafikerede vej, der leder over broen.

Drinks på The Delancey serveres i plastikbægre og de er billige. Cocktails koster omkring 10$ og øl omkring 61, hvilket er næsten halv pris i forhold til lignende steder i fx Meatpacking District. Der er ofte live-optrædender i kælderen på The Delancey, og man betaler derfor sommetider entré, alt afhængigt af hvem der spiller.

Dresscode på Delancey er lidt vagt defineret som ”appropriate attire” . Jeg har været der en fredag aften i kjole og ballerinaer og næsten følt mig over-dressed, da de fleste andre piger den aften havde jeans på. Crowden er primært lokale i 20erne og 30erne og dørmændene er flinke og rare, så det burde ikke være noget problem at komme ind.

• Det er en god idé at besøge The Delancey’s website inden, så du ved, hvem som spiller og hvad det koster at komme ind den pågældende aften.


The Delancey, 168 Delancey Street, Lower East Side, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje