New York: The Delancey – Rooftop bar i Lower East Side

The Delancey, Lower East Side, New York

The Delancey er en cool, laid-back bar på Lower East Side. Entreen i gadeplan leder ind til det store dansegulv og baren, men om sommeren fortsætter de fleste en trappe op til tagterrassen, som er en skøn lille tropisk oase. Der er grønt og frodigt med palmer og potteplanter, og masser af steder at sidde ned. Der er også en bar på terrassen, men der er ingen musik deroppe, så folk er her primært for at mingle og chille, men hvis man vil danse, kan man jo altid gå nedenunder.

Selvom The Delancey er en rooftop bar, så skal man ikke forvente sig nogen storslået udsigt. The Delancey ligger nemlig lige ved siden af, og næsten nedenunder, Williamsburg Bridge, så det eneste man ser er den trafikerede vej, der leder over broen.

Drinks på The Delancey serveres i plastikbægre og de er billige. Cocktails koster omkring 10$ og øl omkring 61, hvilket er næsten halv pris i forhold til lignende steder i fx Meatpacking District. Der er ofte live-optrædender i kælderen på The Delancey, og man betaler derfor sommetider entré, alt afhængigt af hvem der spiller.

Dresscode på Delancey er lidt vagt defineret som ”appropriate attire” . Jeg har været der en fredag aften i kjole og ballerinaer og næsten følt mig over-dressed, da de fleste andre piger den aften havde jeans på. Crowden er primært lokale i 20erne og 30erne og dørmændene er flinke og rare, så det burde ikke være noget problem at komme ind.

• Det er en god idé at besøge The Delancey’s website inden, så du ved, hvem som spiller og hvad det koster at komme ind den pågældende aften.


The Delancey, 168 Delancey Street, Lower East Side, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop