Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Spice Market – New York Restauranter

Spice Market,New York

Jeg er en stor fan af konceptet med at trille direkte fra restauranten og ud i nattelivet, for hvad er bedre end at starte en aften i byen med en lækker middag flankeret af gode cocktails både inden og efter? Spice Market er derfor en selvskreven favorit, som desuden har en beliggenhed midt i New Yorks nattelivscentrum, Meatpacking District, med Gansevoort Hotel som genbo.

Sådan et nabolag plejer i mange tilfælde at være ensbetydende med halvdårlig mad til skyhøje priser, men dette er heldigvis ikke tilfældet for Spice Market. Det er stjernekokken Jean-Georges Vongerichten der står bag konceptet, og menuen er et mix af sydøstasiatiske retter til forholdsvist fornuftige priser.

De fleste hovedretter koster 20-30USD, men i stedet for en hovedret plejer jeg at bestille 2-3 stykker af de lækre appetizers i stedet. Maden serveres i en lind strøm i takt med, at den bliver færdig og placeres midt på bordet, Asian-style, så alle kan smage. Restauranten er enorm med højt til loftet og søjler hist og her, men alligevel hyggelig og fyldt med masser af små hyggelige kroge samt et stort bar-område.

• De fleste fortsætter ud i Meatpacking’s natteliv efter Spice Market, så stemningen er høj, og folk er pænt klædt på. I weekenderne ville jeg bestille bord på Spice Market til sen aftensmad omkring kl. 20:00-21:00

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.