Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Spice Market – New York Restauranter

Spice Market,New York

Jeg er en stor fan af konceptet med at trille direkte fra restauranten og ud i nattelivet, for hvad er bedre end at starte en aften i byen med en lækker middag flankeret af gode cocktails både inden og efter? Spice Market er derfor en selvskreven favorit, som desuden har en beliggenhed midt i New Yorks nattelivscentrum, Meatpacking District, med Gansevoort Hotel som genbo.

Sådan et nabolag plejer i mange tilfælde at være ensbetydende med halvdårlig mad til skyhøje priser, men dette er heldigvis ikke tilfældet for Spice Market. Det er stjernekokken Jean-Georges Vongerichten der står bag konceptet, og menuen er et mix af sydøstasiatiske retter til forholdsvist fornuftige priser.

De fleste hovedretter koster 20-30USD, men i stedet for en hovedret plejer jeg at bestille 2-3 stykker af de lækre appetizers i stedet. Maden serveres i en lind strøm i takt med, at den bliver færdig og placeres midt på bordet, Asian-style, så alle kan smage. Restauranten er enorm med højt til loftet og søjler hist og her, men alligevel hyggelig og fyldt med masser af små hyggelige kroge samt et stort bar-område.

• De fleste fortsætter ud i Meatpacking’s natteliv efter Spice Market, så stemningen er høj, og folk er pænt klædt på. I weekenderne ville jeg bestille bord på Spice Market til sen aftensmad omkring kl. 20:00-21:00

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>