San Francisco: Med Hungry Bird Eats til Good Food Awards 2022

Good Food Awards 2022, The Palace of Fine Arts, San Francisco

Tina og Hungry Bird Eats havde vundet en Good Food Award for Rye & Sea Salt-knækbrødene , og prisceremonien var i San Francisco. Good Food Awards uddeles til et antal produkter i forskellige kategorier, og der er mange krav man skal opfylde for overhovedet at komme i betragtning. Det er en ret stor ting, hvis man er mad-iværksætter i USA, så Tina spurgte Rebecca fra Spread-mmms og mig, om vi ville med derover og fejre det.

Good Food Awards skulle rigtigt have været i januar, men på grund af covid blev det udsat til i starten af marts, og prisceremonien blev afholdt på det flotte Palace of Fine Arts, som ligger ned til en lille sø og indbyder til fotografering i de smukke omgivelser. Det var dog helt vildt koldt den dag, så efter at have knipset et par hurtige billeder, skyndte vi os indenfor.

Inden ceremonien var der en reception, hvor man kunne smage på nogle af vinderprodukterne. Der var varm chokolade, honningkarameller og forskellige slags øl og cider. Vi smagte også de mest fantastiske dumplings fra China Live, der blev serveret sammen med to saucer, der også begge havde vundet en pris. Mange af de færdiglavede asiatiske saucer og olier man finder på hylderne i supermarkedet er fyldt med underlige ingredienser, så det var rigtig fedt at prøve at smage saucer lavet på rene, gode ingredienser, uden at gå på kompromis med smagen.

Til selve ceremonien blev alle vinderne kaldt op på scenen for at modtage den fysiske pris, der for snack-kategoriens vedkommende var i form af en snackpose. Der var nogle ret inspirerende taler undervejs, som mindede os om, at livet er for kort til dårlig mad, og at vi bør støtte op om de producenter, som sørger for, at der findes gode, velsmagende alternativer, fremstillet af ordenlige råvarer, på hylderne i madbutikkerne. Tillykke Tina! Det er sgu’ godt gået!

På Good Food Awards hjemmeside ligger der en video-tale til vinderne fra René Redzepi. I kan se den her >>

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i San Francisco her:

San Francisco

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje