San Francisco: Cafe X – Robotcafé i SFO

San Francisco: Cafe X - Robotcafé i SFO

Da vi skulle hjem fra Good Food Awards, tog vi flyet fra San Francisco. SFO er en rigtig fin lufthavn, som blandt andet har yogarum, som dog desværre var lukket, da vi var der. I Terminal 1 og Terminal 3 kan man købe kaffe på Cafe X, som er en robotcafé, hvor en supersej robotbarista tilbereder forskellige slags kolde og varme kaffedrikke.

Det er virkelig fascinerende at se den præcision hvormed robot-baristaen arbejder, og det er utroligt spændende at tænke på, hvordan fremtiden kunne komme til at se ud, hvis man kunne få robotter til at tage sig af alle de kedelige jobs, som menneskerne ikke gider.

Jeg ved godt, at der er mange, der er skeptiske og frygter, at robotterne vil gøre en masse mennesker arbejdsløse, men jeg synes personligt, at robotarbejdere er vejen frem inden for alle brancher med monotont, hårdt fysisk, eller farligt arbejde. Det virker jo grotesk, at mennesker slider sig selv op i fysisk krævende job i fx landbruget og byggebranchen, når en robot ville kunne gøre arbejdet hurtigere og mere effektivt. Selvom nogle job vil forsvinde, vil mange nye dukke op, da robotterne jo skal udvikles, programmeres og vedligeholdes, så den massearbejdsløshed mange frygter, tror jeg ikke, at vi kommer til at se.

Min San Francisco Blog – Mad og restauranter – Hvad skal man opleve i San Francisco?

Her er en lille video fra Cafe X:

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i San Francisco her:

San Francisco

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje