I byen i San Francisco – Mr. Tipple’s og Martuni’s

Mr. Tipple's, San Francisco

På anbefaling af vores nye venner fra nabobordet på Absinthe, tog vi på jazzklubben Mr. Tipples, da vi var færdige med at spise. Det var et rigtigt hyggeligt sted med det sødeste personale og en publik, der var i byen for at hygge sig og høre god musik. Den aften var det The Tammy Hall Quartet der spillede, og en af musikerne havde fødselsdag. Der var sådan en god stemning på klubben og musikken var fantastisk, så da det var lukketid, var vi slet ikke klar til at gå hjem. Vi tog i stedet videre til Martuni’s, som var et listigt lille sted i Mission, med en lidt anden, noget yngre, crowd. Da vi ankom, var der gang i noget fællessang oppe ved DJ-pulten, men det holdt op efter et stykke tid, og resten af natten stod den på kommercielle hits og barhæng, indtil Martuni også lukkede, og vi vendte næsen hjemad mod The Herbert Hotel.


Mr. Tipples Recording Studio, 39 Fell St, San Francisco

Martuni’s, 4 Valencia St, San Francisco

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i San Francisco her:

San Francisco

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje