Vinvinduerne, eller buchette del vino, som de hedder, har været en del af bybilledet i Firenze siden 1500-tallet. Dengang brugte vinproducenterne dem til at sælge vin direkte til folk, uden …
Vinvinduerne, eller buchette del vino, som de hedder, har været en del af bybilledet i Firenze siden 1500-tallet. Dengang brugte vinproducenterne dem til at sælge vin direkte til folk, uden …
En ume er en slags mellemting mellem en abrikos og en blomme, og i Japan fermenterer man den med havsalt og får en snack, umeboshi, der både er hvinende sur …
Tæt ved hotellet i Hong Kong lå der en rigtig hyggelig café, Cross Cafe, som serverede morgenmad helt til klokken 11:30. Jeg bestilte makaronisuppe med skinke, som er en populær …
Vinvinduerne, eller buchette del vino, som de hedder, har været en del af bybilledet i Firenze siden 1500-tallet. Dengang brugte vinproducenterne dem til at sælge vin direkte til folk, uden …
En ume er en slags mellemting mellem en abrikos og en blomme, og i Japan fermenterer man den med havsalt og får en snack, umeboshi, der både er hvinende sur …
Tæt ved hotellet i Hong Kong lå der en rigtig hyggelig café, Cross Cafe, som serverede morgenmad helt til klokken 11:30. Jeg bestilte makaronisuppe med skinke, som er en populær …
Da jeg besøgte Ella i Korea, tog vi til fiskemarkedet i Masan, tæt på Ellas gamle hjem. Markedet er et rigtigt foodie-paradis og man bliver helt rundtosset, når man indser, …
Stavanger har et imponerende udvalg af restauranter, byens beskedne størrelse taget i betragtning, og K2 har længe været på min radar. Med en Michelinstjerne og en filosofi, der bygger på …
Før det berømte fiskemarked i Tsukiji flyttede til Toyosu i 2018, var det et af mine absolutte yndlingssteder i Tokyo. Fiskemarkedet og gaderne omkring det var et foodie-paradis af dimensioner, …
Da Steve var på besøg hos mig i Norge, besluttede vi os for at tage en weekendtur til Stavanger. AC og Kristian tog også med, og vi checkede alle sammen …
Jeg havde taget natbussen fra Bangkok til Mae Sot og ankom tidligt om morgenen. Det var alt for tidligt til at checke ind på hotellet, og jeg var desuden ved …
Dalgona (달고나, også kaldet ppopgi på koreansk) er en slags traditionel koreansk slik, der går helt tilbage til 1960’erne og 1970’erne. Det var dog først med Squid Game i 2021, …
Da AC og jeg var i Korea blev vi inviteret med til Shinaes brors bryllup. Vi tøvede lidt med at tage imod invitationen, da vi ikke ville trænge os på, …
Jeg har fejret nytårsaften i Bangkok flere gange, men det var først i 2022 at jeg endelig fik oplevet den store nytårsfest og nedtællingen ved CentralWorld. CentralWorld er kendt for …
Borbor (បបក) er en risgrød som man spiser i Cambodia, og det er en af de retter, som hurtigt bliver en favorit, når man besøger landet. Borbor minder lidt om …
For en måneds tid siden fik jeg tilsendt et anmeldelseseksemplar af kogebogen Jorden Rundt På 80 Retter af Jesper Rais, men det er forst her over weekenden, at jeg har …
Jeg havde kun 5 dage i Firenze, men jeg blev virkelig forelsket i byen. Der er simpelthen så meget at se, og maden er fantastisk. Desuden er byen særdeles fodgængervenlig, …
Forleden var Tina og jeg taget ud for at spise frokost i Montclair. Vi havde egentlig sat kurs mod Faubourg, som er en gammel favorit, men så fik vi øje …
Belga er en belgisk rooftopbar og brasserie på 32. etage på Sofitel Sukhumvit. Det er et supergodt sted for øl og moules frites, og så kan jeg rigtig godt lide …
Aspro Alogo er en lille, familiedrevet restaurant i hjertet af Athen. Jeg spiste der første gang for mere end 20 år siden, og jeg tænkte lige, at jeg ville fortælle …
Fresh! er et fint lille spa i Ubud. Her har man specialiseret sig i behandlinger med ingredienser fra naturen, og dette koncept har hjulpet Fresh! med at opbygge en solid …
©Mitzie Mee