New York: PHD – Rooftop-bar i Meatpacking District

PHD, rooftop bar i Meatpacking District New York

PHD ligger på 12. etage i Dream Downdown, så du har sikkert allerede gættet, at det er udsigten, som er PHD’s hovedattraktion. Fra den udendørs terrasse ser man både Hudson River, Empire State Building, og en masse andre skyskrabere, som jeg ikke kan huske navnene på.

Drinks er Meatpacking-dyre (omkring 20$) og visse blandt personalet er Meatpacking-uforskammede, men udsigten er det hele værd. Siddepladserne er kun for folk, der har købt flasker, men det gør ikke så meget, hvis man som mig kun kommer for en enkelt drink.

I weekenderne bliver PHD hurtigt fyldt, og hvis man ikke er på gæstelisten, er det ikke ualmindeligt at stå i kø i op til en time, så kom tidligt (inden midnat) eller find en god promoter. Der er en DJ, men der er ikke noget decideret dansegulv, da det meste af gulvpladsen er optaget af alle VIP-bordene.

Klientellet er primært turister og europæere og europæiske turister (he he) og på PHD drejer det sig mere om at spankulere omkring med sin drink og se godt ud, end at have det sjovt og lære nye mennesker at kende, men endnu engang er udsigten det hele værd.

Hvis man kun er piger og på gæstelisten betaler man ikke entré, men lad din kæreste/mand/drengeven blive hjemme, da mænd i selskabet ofte betyder at alle i gruppen bliver mødt med et krav om at spendere minimum et par hundrede dollars for at blive sluppet ind. Det er normal procedure i Meatpacking District, men sikkert rart at vide inden.

De fleste piger på PHD ser ud som om de var med i Top Model, så find partytøjet og de høje hæle frem.

Min blog om natteliv og barer i New York


PHD, Dream Downtown, 355 West 16th Street, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje