Paris: Skaldyrsfad og moules frites på Huguette

Huguette Bistro de la Mer, Paris

Jeg er tilbage i Paris, og denne gang har jeg Søster T med. Hun har aldrig været i Paris før, så vi skal rigtig ud at lege turister, og jeg glæder mig til at vise hende byen.

Vi havde bestilt bord online på Huguette for mandag aften, men jeg fik en bekræftelsesmail tilbage, hvor der stod, at vi havde bord søndag aften, så jeg ringede ind for at forsikre mig om, at det rent faktisk var mandag vi havde booket.

Dog ringede jeg midt i det helt store frokost-rykind, og fik at vide, at de havde travlt, og at jeg skulle ringe tilbage dagen efter. Hmmm. I normale tilfælde ville jeg nok bare helt have droppet projektet, for sådan noget gider jeg altså ikke, men jeg ville rigtig gerne prøve Huguette, og franskmænd er jo franskmænd, og der skulle mere end lidt fransk arrogance til at skræmme mig væk. Dagen efter ringede jeg derfor igen, og efter lidt snak frem og tilbage blev jeg lovet, at der nok skulle være et bord, når vi kom forbi.

Det var der også, og vi havde en rigtig hyggelig aften. Vi bestilte et skaldyrsfad fra den midterste priskategori, og fik serveret en flot anretning med krebs, østers, rejer og nogle konkylier af en slags, som mindede lidt om snegle. I Frankrig spiser man hele krabben ligesom man gør i Sverige (og de fleste andre steder bortset fra Danmark), og der er faktisk ret meget mad i sådan en krabat. Rejerne var sådan nogle, som man spiser med skallen på, hvilket Trine havde lidt svært ved, så dem måtte jeg tage mig af.  

Vi bestilte også moules frites ligesom franskmændene ved nabobordet, og vi blev allesammen hurtigt enige om, at det var noget, Huguette gjorde rigtig godt. Da skeen ikke længere kunne komme til for muslingeskaller, løftede den franske dame ved nabobordet den lille gryde op og drak suppen direkte fra gryden. Håber kokken så det, for det må da være den ultimative ros man kan få. Bon appétit!  


Huguette Bistro de la Mer, 81 Rue de Seine, Paris 6

Paris

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Reklame – Book dit hotel i Paris her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje