Bonjour Paris! Hôtel d’Orsay

Paris blog 2019

I sidste uge var jeg i Paris med April, og sikke en skøn tur det var! Vi havde begge to været i Paris flere gange før, så ingen af os havde noget større behov for at begive sig ud på sightseeing. I stedet brugte vi tiden på at hænge i byens parker, drikke café au lait og spise lækker fransk mad.

I Paris boede vi på Hôtel D’Orsay, som April havde fået anbefalet af en ven. Det var det skønneste lille hotel, med verdens sødeste personale. Hotellet ligger centralt, men nede ad en stille vej, så vi hørte ingen støj fra gaden. Der var masser af små hyggelige caféer i området, som for øvrigt så ud præcis som Paris ser ud i film af den mere romantiske slags, med flotte gamle bygninger over det hele.  

Vores værelse var vist kun beregnet til en person, for det var godt nok ikke særlig stort. Vi prøvede at høre, om vi mon kunne betale for at opgradere til et større værelse, men alt var udsolgt, så det kunne desværre ikke lade sig gøre.

Vi havde ikke lavet så meget research inden vi tog hjemmefra, men personalet var virkelig søde til at komme med tips og gode råd om restauranter og seværdigheder. De havde også fuldstændig styr på os der boede på hotellet, og når jeg gik forbi receptionen, blev jeg altid mødt med et ”Bonjour Ms. Moeller”. I weekenden var vi i byen med en af mine venner fra Paris, og vi kom hjem så sent om natten, at dem i receptionen for sjovt kaldte os for ”the 3am girls”.  

April og jeg fik også shoppet løs i byens apoteker, for der kan man købe lækre franske hudplejeprodukter som Àvene, La Roche-Posay og Bioderma meget billigere end i New York og i Danmark. April tog også ud til et antikmarked en af dagene, og der fandt hun den fineste gamle håndtaske, en antik broche og et sødt lille indrammet maleri. Jeg fortrød lidt, at jeg ikke var taget med, da jeg så alle de skatte hun kom hjem med.

Den sidste aften tog vi hen for at se lysshowet i Eiffeltornet. Showet går igang en gang i timen, og vi missede præcis showet kl. 23, så vi måtte vente indtil midnat, men det var helt sikkert ventetiden værd. Sikke et syn! Au revoir Paris, jeg kommer snart tilbage!

Hôtel d’Orsay Esprit de France, 93 Rue de Lille, Paris

Paris

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Reklame – Book dit hotel i Paris her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje