Bonjour Paris! Frokost på Le Raspail

Frokost på Le Raspail, Paris Blog

I sidste måned havde jeg nogle skønne dage sammen med AC i Paris. Det var en ret spontan rejse, som blev aftalt og planlagt på nogle få timer, men hvor er jeg glad for at jeg tog afsted. AC bor i Norge, og vi har ikke set hinanden under hele pandemien, så nu da chancen bød sig, var vi nødt til at udnytte den.

Første frokost i Paris blev på Le Raspail, hvor AC fik dagens ret, mens jeg fik en Croque Monsieur, som er en sandwich med skinke og ost, samt rigeligt med gratineret ost på toppen. Jeg bestiller altid croque monsieur når jeg er i Frankrig, og det er egentlig ikke fordi jeg syntes det er supergodt (jeg synes tit det kan blive for meget med al den ost), men det er blevet en slags tradition, som jeg nu stædigt holder ved. Den croque monsieur jeg fik på Le Raspail var dog ganske udmærket, og de hjemmelavede pommes frites var virkelig gode. Det blev også et glas vin til maden, for nu var vi jo i Paris. En rigtig god start på rejsen:)

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.

Fair Fashionista

fair-fashionista.dk

Shop Luksusgenbrug & Fair Fashion – Secondhand på den lækre måde.