Bonjour Paris! Frokost på Le Raspail

Frokost på Le Raspail, Paris Blog

I sidste måned havde jeg nogle skønne dage sammen med AC i Paris. Det var en ret spontan rejse, som blev aftalt og planlagt på nogle få timer, men hvor er jeg glad for at jeg tog afsted. AC bor i Norge, og vi har ikke set hinanden under hele pandemien, så nu da chancen bød sig, var vi nødt til at udnytte den.

Første frokost i Paris blev på Le Raspail, hvor AC fik dagens ret, mens jeg fik en Croque Monsieur, som er en sandwich med skinke og ost, samt rigeligt med gratineret ost på toppen. Jeg bestiller altid croque monsieur når jeg er i Frankrig, og det er egentlig ikke fordi jeg syntes det er supergodt (jeg synes tit det kan blive for meget med al den ost), men det er blevet en slags tradition, som jeg nu stædigt holder ved. Den croque monsieur jeg fik på Le Raspail var dog ganske udmærket, og de hjemmelavede pommes frites var virkelig gode. Det blev også et glas vin til maden, for nu var vi jo i Paris. En rigtig god start på rejsen:)

Paris

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Reklame – Book dit hotel i Paris her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje