Paris: Ice Kube Bar – En virkelig cool bar!

Ice Kube Bar in Paris

Fredag aften havde vi aftalt at mødes med min ven fra Paris. Han ville ikke give os en præcis adresse, da det skulle være en overraskelse hvor vi skulle hen, så han bad os bare om at møde op på en bestemt gade på et bestemt tidspunkt.

Da han tidligere havde spurgt hvad vi havde lyst til at lave, havde jeg for sjovt sagt, at vi var åbne for det meste, så længe det ikke var en stripklub eller andre steder, hvor folk tog tøjet af. Gæt engang hvor vi endte? På Ice Kube, som er en bar hugget i is og med en konstant temperatur på -20°C! Ingen fare for at nogen tager tøjet af derinde!

Man fik udleveret store dynejakker i entréen, men både April og jeg havde bare ben og sommersandaler, og der var helt vildt koldt! Vi fik to cocktails at varme os på, og de var rigtig gode. Derefter fik vi et shot, som hed Monkey Brain og som smagte af karamel. Havde jeg været bedre klædt på, ville jeg gerne være blevet lidt længere, for det var virkelig fedt på en ret surrealistisk måde at stå og drikke cocktails i vinterjakke og -20°C, når der er bagende varmt udenfor. Efter en lille times tid føltes det dog som om vores tæer var ved at fryse af, og vi besluttede os for, at det altså måtte være nok isbar for os for denne gang.

Hvis I tager på Ice Kube Bar kan jeg anbefale at tage lange bukser på samt sko eller støvler:)

Ice Kube Bar at KUBE Hotel, 1 Passage Ruelle, Paris

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.