Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på whatsapp

Dame Cashmere Sokker - Trim Knit Camel

GOBI

Køb for

290,00 kr

Ryd

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Skønne sokker i blød og varm cashmere fra Mongoliet strikket med en lille smule elastan for bedre pasform. Sokkerne er perfekte for lange flyture, hvor det godt kan blive lidt koldt om fødderne eller som sovesokker til os, der altid fryser om fødderne. Cashmere er et skønt materiale, men det er også meget delikat, og kræver lidt ekstra opmærksomhed og pleje. For at sokkerne skal holde så længe som muligt, bør de kun anvendes som hyggesokker i sofaen, på flyet eller i sengen. Vil man bevæge sig omkring i sokkerne anbefales, at man bærer dem sammen med et par slippers eller andre bløde indesko.  Sokkerne leveres i et lille etui, så det er let at tage dem med på rejsen. Etuiet er fremstillet hos CWSG i Cambodia af stof vi har tilovers fra anden produktion, så både mønster og stoftype må forventes at adskille sig fra etuiet på billedet.

Materiale: 2ply, glatstrik, 100% cashmere fra Mongoliet

Farve: Camel

Fremstillet i Mongoliet

 

Hvem har lavet sokkerne?

Sokkerne er fra Gobi Cashmere, som er et bæredygtigt cashmeremærke i Mongoliet (landet Mongoliet, ej at forveksle med Indre Mongoliet, som er en del af Kina, som har et lidt mere anstrengt forhold til dyrevelfærd). I Mongoliet indsamles cashmere ved at man børster gederne, hvilket er mest skånsom for dyrene og betragtes som den eneste cruelty free måde at samle cashmere på. Selve processen med at indsamle cashmere sker i løbet af foråret hvor dyrene naturligt går i gang med at smide vinterpelsen.

Gobi er grundlagt i Mongoliet og har stærke rødder i lokalbefolkningen og blandt nomadehyrderne. Gobi har kontrol over hele produktionskæden hvilket gør at de kan sikre høje standarder med hensyn til bæredygtighed og dyrevelfærd, og samtidig tilbyde luksuriøse cashmereprodukter til overkommelige priser, da man ikke har nogle mellemmænd.

Gobi er medlem af Sustainable Fibre Alliance, som er en NGO med formålet at al cashmere skal produceres, bearbejdes og markedsføres i henhold til bæredygtige principper.

I kan læse mere om Gobis arbejde med bæredygtighed på Gobi’s website >>