Appelsin & Vanilje Marmelade – 100g

Confiture Parisienne
100g

55,00 kr

Fin fransk appelsinmarmelade lavet af friske appelsiner med ægte Bourbonvanilje, der på bedste vis accentuerer appelsinsmagen og tilføjer en ekstra dimension af sofistikeret, underspillet sødme.

Marmeladen er virkelig god sammen med pandekager og vaniljeis, men den er også fantastisk som fyld i bagværk eller sammen med ost af den lidt stærkere slags. Smager også skønt på en skive brioche eller som topping på en appelsin-panna cotta.

Orange Vanille-marmeladen er en del af Confiture Parisiennes ny marmeladeserie ved navn DUO. Serien består af marmelader, der blander to spændende smagsvarianter, ofte en frugt kombineret med en blomst eller et krydderi.

100g

Fremstillet i Frankrig

Ingredienser: Appelsin, rørsukker, citron, pectin fra citron, vanilje.  

 

Om Confiture Parisienne

I 2015 besluttede Nadège Gaultier og Laura Goninet sig for at starte Confiture Parisienne. Deres mål var at skabe fantastiske marmelader ved at anvende udsøgte ingredienser af højeste kvalitet. Mange af opskrifterne leger med unikke, uventede smagskombinationer, men selve tilberedningen er helt traditionelt, og foregår i hånden på den lille fabrik i Paris. Der bliver kun lavet små portioner ad gangen, og marmeladerne får lov at simre i kobbergryder indtil konsistens og smag er helt perfekt.

Confiture Parisienne er desuden kendt for sin stilfulde emballage, som gør produkterne perfekte at give som gave, eller have stående fremme som dekoration.

 

Mitzie Mee Shop