Marmelade med Citrusfrugter

Confiture Parisienne
250g

115,00 kr

Confiture Parisiennes nyfortolkning af marmeladeklassikeren 4 Citrus inkluderer appelsin, grapefrugt, clementin og kumquat tilsat kanel, vanilje og stjerneanis. Resultatet er en af de bedste marmelader jeg har smagt.

De store stykker citrusfrugt og den perfekte balance mellem sødt og surt gør denne marmelade til noget helt enestående. Smager virkelig godt som tilbehør til french toast eller sammen med en varm croissant.

Også rigtig god rørt sammen med græsk yoghurt drysset med sprød granola.

250g

Fremstillet i Frankrig

Ingredienser: Appelsin, grapefrugt, clementin, kumquat, uraffineret rørsukker, citron, stjerneanis, vanilje, kanel, pektin.

 

Om Confiture Parisienne

I 2015 besluttede Nadège Gaultier og Laura Goninet sig for at starte Confiture Parisienne. Deres mål var at skabe fantastiske marmelader ved at anvende udsøgte ingredienser af højeste kvalitet. Mange af opskrifterne leger med unikke, uventede smagskombinationer, men selve tilberedningen er helt traditionelt, og foregår i hånden på den lille fabrik i Paris. Der bliver kun lavet små portioner ad gangen, og marmeladerne får lov at simre i kobbergryder indtil konsistens og smag er helt perfekt.

Confiture Parisienne er desuden kendt for sin stilfulde emballage, som gør produkterne perfekte at give som gave, eller have stående fremme som dekoration.

 

Mitzie Mee Shop