Hindbær & Macaron Marmelade

Confiture Parisienne
250g

115,00 kr

Virkelig god marmelade med en intens smag af hindbær og et sødt strejf fra knuste macarons. Marmeladen har en ret grov konsistens og gør sig rigtig godt på en skive franskbrød eller som tilbehør til forskellige desserter.

Du kan også røre en spiseskefuld af marmeladen i en portion græsk yogurt og pynte med friske hindbær, så har du morgenmad, der smager som dessert:)

250g

Fremstillet i Frankrig

Ingredienser: Friske hindbær, uraffineret rørsukker, citron, makron (flormelis, mandelpulver, æggehvide, sukker, fortykningsmiddel: xanthangummi, farvestof: E120), citruspektin.

 

Om Confiture Parisienne

I 2015 besluttede Nadège Gaultier og Laura Goninet sig for at starte Confiture Parisienne. Deres mål var at skabe fantastiske marmelader ved at anvende udsøgte ingredienser af højeste kvalitet. Mange af opskrifterne leger med unikke, uventede smagskombinationer, men selve tilberedningen er helt traditionelt, og foregår i hånden på den lille fabrik i Paris. Der bliver kun lavet små portioner ad gangen, og marmeladerne får lov at simre i kobbergryder indtil konsistens og smag er helt perfekt.

Confiture Parisienne er desuden kendt for sin stilfulde emballage, som gør produkterne perfekte at give som gave, eller have stående fremme som dekoration.

 

Mitzie Mee Shop