Sardiner i Olivenolie med Herbes de Provence

Capitaine Nat’
115g

45,00 kr

Flotte store sardiner i ekstra jomfruolivenolie og Herbes de Provence (Provence-krydderurter). Sardinerne er pakket i hånden og dampkogt for at bevare smag og konsistens.

Sardinerne smager skønt på et stykke rugbrød, eller sammen med små, kolde, pillede kartofler, lidt creme fraiche og lidt hakket rødløg.

Den fine æske er designet af Maya François.

115g

Fremstillet i Frankrig

Ingredienser: sardiner, ekstra jomfru olivenolie 28,5%, provencalske krydderurter 0,5%, havsalt

 

Om Capitaine Nat’

Capitaine Nat’ er et fransk mærke kendt for gourmet fiskekonserves, med fokus på smag og kvalitet. Mærket er baseret i det sydlige Frankrig og produktlinjen består af flere varianter af konserves af vilde fisk.  Capitaine Nat’ fører streng kontrol med sin forsyningskæde og produktionsprocesser, og selve fiskefangsten er certificeret af Friend of the Sea, hvor man har nul-tolerance overfor ulovligt fiskeri.  Man handler direkte med sine leverandører, og der bliver stillet høje krav til kvalitet og etik.

Capitaine Nat’ anvender dampkogning, som er en tilberedningsmetode, der bevarer smagsnuancerne og giver et produkt, der er mindre fedt og lettere at fordøje, end fiskekonserves tilberedt med den mere udbredte metode, der består i at stege fisken i et oliebad. Resultatet er nogle virkelig lækre produkter fulde af smag.

 

Mitzie Mee Shop