Makrel i sennep

Capitaine Nat’
115g

45,00 kr

Capitaine Nat’s Makrelfileter i mild sennepssauce er perfekt at have på standby i køkkenskabet til de dage, hvor man har lyst til noget lækkert og nemt. Du kan spise makrellen direkte fra dåsen (ja, det sker ofte hjemme hos mig) eller anrette den på et stykke ristet rugbrød som en lækker forret.

Makrellen er pakket i hånden og dampkogt for at bevare smag og konsistens. Den fine æske er designet af Maya François.

115g

Fremstillet i Frankrig

Ingredienser: makrelfileter, vand, sennep 9%, hvidvinseddike, solsikkeolie, hvidvin, havsalt, majsstivelse

Allergener: Fisk

 

Om Capitaine Nat’

Capitaine Nat’ er et fransk mærke kendt for gourmet fiskekonserves, med fokus på smag og kvalitet. Mærket er baseret i det sydlige Frankrig og produktlinjen består af flere varianter af konserves af vilde fisk.  Capitaine Nat’ fører streng kontrol med sin forsyningskæde og produktionsprocesser, og selve fiskefangsten er certificeret af Friend of the Sea, hvor man har nul-tolerance overfor ulovligt fiskeri.  Man handler direkte med sine leverandører, og der bliver stillet høje krav til kvalitet og etik.

Capitaine Nat’ anvender dampkogning, som er en tilberedningsmetode, der bevarer smagsnuancerne og giver et produkt, der er mindre fedt og lettere at fordøje, end fiskekonserves tilberedt med den mere udbredte metode, der består i at stege fisken i et oliebad. Resultatet er nogle virkelig lækre produkter fulde af smag.

 

Mitzie Mee Shop