3 Opskrifter på Sund og Lækker Morgenmad

Pitaya breakfast bowls

Jeg vågner altid sulten som en uld, så jeg foretrækker morgenmad som er let og hurtig at lave. Her er 3 af de bedste:

Smoothie Bowls

I løbet af sommeren sidste år eksperimenterede jeg med forskellige slags smoothie bowls. I starten lagde jeg ud med nogle ret sølle forsøg, der mere havde karakter af smoothie-suppe. At finde den rigtige balance mellem for lidt væde, som gør at man ikke kan blende ingredienserne rigtigt, og for meget væde, som forvandler smoothien til noget tyndt sjask, var svært. Løsningen for mig er frosne bananer, som giver smoothien konsistens uden at stoppe blenderen til. Jeg bruger en frossen banan per skål sammen med en pakke frossen açai smoothie mix (hvis jeg vil have en lilla smoothie) eller pitaya smoothie mix (hvis jeg har lyst til en pink smoothie), tilsat lidt kokosvand for at få blenderen til at blende. Og husk at bananerne skal være frosne, for er de ikke det, får man smoothiesuppe. Pynt med friske bær, kokos og andet, som får skålen til at se flot og indbydende ud:)

Chia pudding with passion fruit topping

Chia Pudding

Første gang jeg forsøgte mig med chia pudding var for nogle år siden, og det var ikke særlig vellykket. Nu undrer I jer nok over, hvordan man kan mislykkes med en opskrift, der kun har to ingredienser? Hmm..prøv at tilsætte quinoa i stedet for chia…

Husker man at anvende den rigtige slags frø er chia pudding dog en af de mest idiotsikre opskrifter. Alt man behøver er kokosmælk, chiafrø og evt. lidt vaniljesukker eller ægte vanilje samt en topping som smager godt (min favorit er passionsfrugt).

Min opskrift på chia pudding >>

Chia pudding with passion fruit topping

Oatmeal with almond milk

Havregrød med mandelmælk

En skål old-school havregrød fungerer fint som både morgenmad og mellemmåltid. Denne opskrift er med mandelmælk, men man kan også bruge almindelig mælk hvis man foretrækker det. Det tager ikke mere end 10 minutter at koge sig en portion havregrød, og den vil holde dig mæt i mange timer. Perfekt for de dage, hvor man ikke lige ved, om man når at spise frokost.

Min opskrift på havregrød >>

Oatmeal with almond milk

Mitzie Mee Shop

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Opskrifter

Mitzie Mee Shop