Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Opskrift: Brød med varm gedeost og oliventapenade

Recipe, Warm Goat Cheese Toasts with Olive Tapenade

Jeg fik første gang serveret de lækre brødskiver med gedeost hjemme hos min veninde Lise, og jeg var helt solgt med det samme. Det er sådan en lækker hapser, og så kræver det kun 4 ingredienser og cirka 10 minutter at lave.

Passer perfekt sammen med drinks før middagen, som ret på tapasbordet eller serveret med en cremet tomatsuppe.

Jeg synes det bliver bedst med surdejsbaguette, men man kan også sagtens bruge almindelige hvide baguettes fra supermarkedet.

Ingredienser

1 baguette

2 spsk oliventapenade

1 lille rulle gedeost med skorpe (der skal være nok til at du kan skære 12 skiver af ca. 1 cm tykkelse)

Olivenolie

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 225°C

Skær baguetten i 12 skiver omkring 1,5 cm tykke.

Hæld lidt olivenolie op i en flad tallerken og dyp hver side af brødskiverne i olien.

Placér brødskiverne på en bageplade

Skær gedeosten i 12 skiver af ca. 1cm tykkelse

Læg en skive ost på hver skive brød

Bag i 4-5 minutter eller indtil brødet begynder at blive gyldent og osten begynder at smelte. Hold hele tiden øje med ovnen, da brødene let bliver brændte.

Top med oliventapenade og server gedeosten varm. Man kan også tilsætte oliventapenaden inden man sætter osten i ovnen. Jeg har prøvet begge dele og jeg syntes det smager bedst hvis man tilsætter oliventapenaden bagefter.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Opskrifter

  • Opskrift: Mirabellemarmelade

    by Sanne

    Lige nu er det højsæson for mirabeller, og herude på landet i Jylland vrimler der med mirabeller langs vejene og i de vilde hegn, der deler markerne. Jeg gik derfor …

  • Her forleden kom jeg til at tænke på, hvornår det egentlig var, at hyldeblomsterne gjorde deres indtog i danske sommerdrikke? Jeg kan ikke huske hyldeblomstsaft fra min barndom men til …