Opskrift: Brød med varm gedeost og oliventapenade

Recipe, Warm Goat Cheese Toasts with Olive Tapenade

Jeg fik første gang serveret de lækre brødskiver med gedeost hjemme hos min veninde Lise, og jeg var helt solgt med det samme. Det er sådan en lækker lille hapser, og så kræver det kun 4 ingredienser og cirka 10 minutter at lave.

Passer perfekt sammen med drinks før middagen, som ret på tapasbordet eller serveret sammen med en varm suppe.


Mitzie Mee Shop


Opskrift: Brød med varm gedeost og oliventapenade

Recipe by Mitzie Mee – Sanne
Course: Snacks
Portioner

12

stk.

Ingredienser

  • 1 baguette

  • 2 spsk oliventapenade

  • 1 rulle gedeost med skorpe (der skal være nok til at du kan skære 12 skiver af ca. 1 cm tykkelse)

  • Olivenolie

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 225°C
  • Skær baguetten i 12 skiver omkring 1,5 cm tykke.
  • Hæld lidt olivenolie op i en flad tallerken og dyp hver side af brødskiverne i olien.
  • Placér brødskiverne på en bageplade.
  • Skær gedeosten i 12 skiver af ca. 1 cm tykkelse
  • Læg en skive gedeost på hver skive brød.
  • Bag i 4-5 minutter eller indtil brødet begynder at blive gyldent og osten begynder at smelte. Hold hele tiden øje med ovnen, da brødene let bliver brændte.
  • Top med oliventapenade og server gedeosten varm. Man kan også tilsætte oliventapenaden inden man sætter osten i ovnen. Jeg har prøvet begge dele og jeg syntes det smager bedst hvis man tilsætter oliventapenaden bagefter.

Mitzie Mee Shop

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Opskrifter

Mitzie Mee Shop