Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

OMG Jeans – New York Shopping

OMG Jeans New York Shopping

OMG er sikkert en af de billigste jeans-forretninger i New York, og rent faktisk er priserne så lave, at jeg troede, der var tale om kopivarer, første gang jeg besøgte forretningen, der for øvrigt ligger lige ved Canal street, som jo er berygtet for dårlige kopier. Dog fandt jeg hurtigt ud af, at der rent faktisk er tale om ægte varer, og det er jo rigtig godt nyt, for os, som elsker denim.

Mærkerne hos OMG er måske ikke de hotteste, og nogle af deres jeansmodeller falder lidt ved siden af, men det er stadigvæk et rigtigt godt sted at finde hverdagsjeans til lave priser. Butiksfacaden (og navnet) skriger discount, men servicen er ofte ganske udmærket, og der er masser af personale til at hjælpe dig med at finde et par, der passer.

Levi’s og Calvin Klein dominerer på hylderne, men nogle gange er der også et parti af mindre kendte mærker. Sidst jeg var der, købte jeg to par skinny jeans fra Reve, som er et LA-brand, jeg aldrig havde hørt om før. Superfede jeans, som jeg går med hele tiden.

Der er 8 OMG-butikker i New York, men butikken på grænsen mellem SoHo og Chinatown, som jeg omtaler her, er den bedste. Lidt længere nede af Broadway (mellem Canal street og Walker street) ligger den store OMG Flagship Store.

•Der er flest penge at spare på de amerikanske mærker.

•OMG sælger også T-shirts, tasker og undertøj.

Min guide til billig shopping i New York


OMG The Jeans Store, 424 Broadway (between Howard St. and Canal St.), New York, NY 10013, Tlf: (212) 925-5190, Åbningstider: Man-lør: 9:30-21:00, Søn: 10:00-20:00
> Besøg OMG’s website 


LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>