OMG Jeans – New York Shopping

OMG Jeans New York Shopping

OMG er sikkert en af de billigste jeans-forretninger i New York, og rent faktisk er priserne så lave, at jeg troede, der var tale om kopivarer, første gang jeg besøgte forretningen, der for øvrigt ligger lige ved Canal street, som jo er berygtet for dårlige kopier. Dog fandt jeg hurtigt ud af, at der rent faktisk er tale om ægte varer, og det er jo rigtig godt nyt, for os, som elsker denim.

Mærkerne hos OMG er måske ikke de hotteste, og nogle af deres jeansmodeller falder lidt ved siden af, men det er stadigvæk et rigtigt godt sted at finde hverdagsjeans til lave priser. Butiksfacaden (og navnet) skriger discount, men servicen er ofte ganske udmærket, og der er masser af personale til at hjælpe dig med at finde et par, der passer.

Levi’s og Calvin Klein dominerer på hylderne, men nogle gange er der også et parti af mindre kendte mærker. Sidst jeg var der, købte jeg to par skinny jeans fra Reve, som er et LA-brand, jeg aldrig havde hørt om før. Superfede jeans, som jeg går med hele tiden.

Der er 8 OMG-butikker i New York, men butikken på grænsen mellem SoHo og Chinatown, som jeg omtaler her, er den bedste. Lidt længere nede af Broadway (mellem Canal street og Walker street) ligger den store OMG Flagship Store.

•Der er flest penge at spare på de amerikanske mærker.

•OMG sælger også T-shirts, tasker og undertøj.

Min guide til billig shopping i New York


OMG The Jeans Store, 424 Broadway (between Howard St. and Canal St.), New York, NY 10013, Tlf: (212) 925-5190, Åbningstider: Man-lør: 9:30-21:00, Søn: 10:00-20:00
> Besøg OMG’s website 


Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.

Fair Fashionista

fair-fashionista.dk

Shop Luksusgenbrug & Fair Fashion – Secondhand på den lækre måde.