Ole & Steen – Danske fastelavnsboller i New York

Danish Fastelavn bun at Ole & Steen, New York City

I sidste uge skulle jeg besøge Tina i New Jersey, og hun havde sådan lyst til gulerodsrugbrød fra Lagkagehuset, så hun spurgte om jeg ikke kunne tage et med fra New York? Selvfølgelig kunne jeg det! Så torsdag morgen, inden jeg tog toget fra Penn Station, var jeg forbi Lagkagehuset ved Bryant Park.

Jeg var der ret tidligt om morgenen, så der var ikke så travlt, da amerikanerne ikke har samme tradition for morgenbrød, som vi har i Danmark. Jeg ved ikke om det var min danske accent, eller det faktum, at jeg købte 3 rugbrød, som afslørede mig, men den danske pige bag disken fangede lynhurtigt at jeg også var dansk. Vi fik os en lille snak om Lagkagehuset og fastelavnsboller, og inden jeg gik derfra, gav hun mig en fastelavnsbolle med, som jeg kunne dele med Tina i New Jersey. Virkelig sødt af hende!

I USA hedder Lagkagehuset Ole & Steen, men begge dele er helt umuligt for amerikanerne at udtale (det lyder dog sjovest når de prøver at sige Lagkagehuset, ha ha). Selvom Ole & Steen kun har været i New York i lidt over et år, så virker de til at være kommet rigtig godt fra start, og mange af mine amerikanske veninder er allerede fans af deres kanelsnegle, som de kalder cinnamon swirls.

Jeg elsker Lagkagehuset, og når jeg er i Fredericia og besøge mine forældre, så bliver Lagkagehusets drive-through på Vejlevej voldgæstet af mig. Kanelsneglene er gode, men ellers så er rugbrødet og jordbærkagerne om sommeren nok mine favoritter. Måske jeg skulle lave en lille guide til hvad mine amerikanske venner skal bestille fra Ole & Steen når de engang bliver trætte af kanelsneglene?


Ole & Steen, 80 W 40th St, Bryant Park, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City