Trine er på besøg i New York lige nu, så for at byde hende ordentligt velkommen, tog jeg hende med på An Choi, som er en vietnamesisk restaurant på Orchard Street. Trine elsker nemlig pho, så jeg tænkte at det måtte være den perfekte jetlag-kur. Jeg har tidligere kun været på An Choi om dagen, hvor der ikke plejer at være så travlt, men om aftenen var det en anden sag. Udover de sædvanlige pho-fans er An Choi nemlig også et populært sted for nabolagets hipstere at hænge ud om aftenen, og vi måtte således på venteliste, for at få bord.
Ventetiden blev fordrevet i baren med at drikke soda chanh og spekulere på, om det mon var en rigtig slange, der var proppet ned i flasken oppe på hylden, og efter 20 minutter var der et bord klar til os.
Vi skulle selvfølgelig have pho, men vi fik også lige bestilt rispapirsruller og en omgang Pork Belly Steamed Buns med på vejen. Vores pho var en Beef Deluxe, så udover de sædvanlige tynde skiver af oksekød, var der også oksehale og kødboller nede i den godt fyldte skål. Det var en rigtig god pho, og tilbehøret i form af urter og bønnespirer var knasende friske og appetitlige. Oksehalen var en lækker detalje, som jeg ikke tidligere er stødt på. Jeg fik den helt for mig selv, for Trine kunne ikke få sig selv til at smage den. Hun har det på samme måde med tæer og tunger, men af en eller anden grund har hun ingen problemer med lever og nyrer, som jeg derimod ikke er så vild med.
Jeg kunne rigtig godt lide after-dark versionen af An Choi. Det kan godt være, at det er et hipster-hangout, men maden er god og smagen er autentisk vietnamesisk. Det ville have været et perfekt sted at starte en aften i byen, men efter at vi var færdige med at spise, begyndte jetlagget for alvor at melde sig, så vi gik hjem i seng i stedet. Velkommen til New York Søster T!
An Choi, 85 Orchard Street (between Broome St & Grand St), Lower East Side, New York