Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

NYC: Beef Deluxe Pho på An Choi

An Choi, vietnamesisk restaurant i New York

Trine er på besøg i New York lige nu, så for at byde hende ordentligt velkommen, tog jeg hende med på An Choi, som er en vietnamesisk restaurant på Orchard Street. Trine elsker nemlig pho, så jeg tænkte at det måtte være den perfekte jetlag-kur. Jeg har tidligere kun været på An Choi om dagen, hvor der ikke plejer at være så travlt, men om aftenen var det en anden sag. Udover de sædvanlige pho-fans er An Choi nemlig også et populært sted for nabolagets hipstere at hænge ud om aftenen, og vi måtte således på venteliste, for at få bord.

Ventetiden blev fordrevet i baren med at drikke soda chanh og spekulere på, om det mon var en rigtig slange, der var proppet ned i flasken oppe på hylden, og efter 20 minutter var der et bord klar til os.

Vi skulle selvfølgelig have pho, men vi fik også lige bestilt rispapirsruller og en omgang Pork Belly Steamed Buns med på vejen. Vores pho var en Beef Deluxe, så udover de sædvanlige tynde skiver af oksekød, var der også oksehale og kødboller nede i den godt fyldte skål. Det var en rigtig god pho, og tilbehøret i form af urter og bønnespirer var knasende friske og appetitlige. Oksehalen var en lækker detalje, som jeg ikke tidligere er stødt på. Jeg fik den helt for mig selv, for Trine kunne ikke få sig selv til at smage den. Hun har det på samme måde med tæer og tunger, men af en eller anden grund har hun ingen problemer med lever og nyrer, som jeg derimod ikke er så vild med.

Jeg kunne rigtig godt lide after-dark versionen af An Choi. Det kan godt være, at det er et hipster-hangout, men maden er god og smagen er autentisk vietnamesisk. Det ville have været et perfekt sted at starte en aften i byen, men efter at vi var færdige med at spise, begyndte jetlagget for alvor at melde sig, så vi gik hjem i seng i stedet. Velkommen til New York Søster T!


An Choi, 85 Orchard Street (between Broome St & Grand St), Lower East Side, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>