New York: The Vessel – Hudson Yards

The Vessel Hudson Yards, New York City

Jessica og J kom og mødte mig i Midtown, og jeg foreslog at vi gik en tur ned til Hudson Yards for at se the Vessel. Det 16-etagers store monument ligger på den vestlige kant af Manhattan med Hells Kitchen nordpå og Chelsea sydpå. Siden the Vessel åbnede i marts sidste år, tror jeg alle i New York og omegn med en Instagram-konto, har været forbi. Alle undtagen mig.

Et par centimeter på GoogleMaps viste sig dog at være næsten 15 blokke i virkeligheden, så det var en ordentlig gåtur jeg fik slæbt mine venner ud på. Efter at have beundret bygningen og taget de obligatoriske Instagram-billeder, begyndte vi alle sammen at spekulere på, hvordan man mon kom op for at se udsigten derfra. Det viste sig dog desværre, at man skal have en billet for at få lov at tage trapperne de 16 etager op, og da vi kom frem, var alle billetterne for dagen udsolgt. The High Line løber lige foran the Vessel, så da vi var færdige med at ærgre os over, at vi ikke kunne komme op i bygningen, gik vi os en tur langs the High Line i stedet.

I Chelsea stoppede vi for at spise pizza på Famous Original Ray’s Pizza. Der er virkelig mange Ray’s-pizzariaer i New York, og der er en evig debat om hvem der egentlig var den første og mest originale. Jeg skal ikke kunne sige hvor original Famous Original Ray’s Pizza er, men deres pizzaer var helt udmærket og vældigt standard New York med tynd bund, der er sprød og lidt sej i kanten.

Bagefter gik vi tilbage til Hudson Yards og tog en drink på Mercado Little Spain, som er et spansk madmarked i nederste etage af den mall der ligger ved Hudson Yards. Der var godt fyldt, men vi fandt til sidst nogle ståpladser hvor vi kunne drikke vores cocktails. En rigtig fin afslutning på en god dag, og hyggeligt at se Jessica og J samt den nye ven R igen:)

Hvis man vil op i the Vessel skal man have en billet. Det er gratis at booke billetter der gælder samme dag som man booker (samt et begrænset antal billetter de næste 14 dage), men man kan også booke Flex Pass billetter til 10$ online med gyldighed op til 6 måneder ud i fremtiden.


Vessel, Hudson Yards, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje