New York: The Modern og NYC Restaurant Week

The Modern i New York.

Det er Restaurant Week i New York lige nu, og det var lykkedes Ehsan at få bord på The Modern Dining Room, som er MoMA’s Michelinrestaurant (1 stjerne i 2010). The Modern Dining Room er et skønt sted.

Alt er lyst og stilfuldt i linje med resten af museet, og så har man fri udsigt til Abbey Aldrich Rockefeller Sculpture Garden.Vi fik en fantastisk 3-retters menu bestående af 3 delikate forretter,  hovedret samt dessert.  Menuens absolutte højdepunkt var hummerhalerne med bacon, men alt vi fik smagte fuldstændigt forrygende.

Jeg har ellers et lidt perplekst forhold til meget dyr mad på samme måde, som jeg har det med hensyn til meget dyre vine, for jeg er ikke helt sikker på, at jeg er tilstrækkeligt sofistikeret til virkelig at værdsætte det.

Selvfølgelig kan jeg smage om maden er god eller dårlig ud fra kriterier som hvorvidt maden er brændt på eller har fået for meget salt, og om kødet er sejt,  men når det kommer over et vist niveau, synes jeg, at det er svært at vurdere. Det bliver ligesom en smule søgt,når man skal tage stilling til om mad er supergodt eller ekstremt godt.

Lige nu, mens smagsindtrykkene stadigvæk er helt friske i hukommelsen, synes jeg uden tvivl at The Modern er den absolut bedste restaurant, jeg nogensinde har spist på. Selvom det var en fantastisk oplevelse, går der dog nok et godt stykke tid, inden jeg besøger en Michelin restaurant igen. Det ville jo være katastrofalt for mit rejsebudget, hvis mine smagsløg skulle vænne sig alt for meget til sådan en standard.

The Modern at MoMA, 9 W 53rd St, Midtown, New York

> 2012 spiste jeg på The Modern for 2. gang. Det kan I læse om her.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop