Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

New York: The Modern og NYC Restaurant Week

The Modern i New York.

Det er Restaurant Week i New York lige nu, og det var lykkedes Ehsan at få bord på The Modern Dining Room, som er MoMA’s Michelinrestaurant (1 stjerne i 2010). The Modern Dining Room er et skønt sted.

Alt er lyst og stilfuldt i linje med resten af museet, og så har man fri udsigt til Abbey Aldrich Rockefeller Sculpture Garden.Vi fik en fantastisk 3-retters menu bestående af 3 delikate forretter,  hovedret samt dessert.  Menuens absolutte højdepunkt var hummerhalerne med bacon, men alt vi fik smagte fuldstændigt forrygende.

Jeg har ellers et lidt perplekst forhold til meget dyr mad på samme måde, som jeg har det med hensyn til meget dyre vine, for jeg er ikke helt sikker på, at jeg er tilstrækkeligt sofistikeret til virkelig at værdsætte det.

Selvfølgelig kan jeg smage om maden er god eller dårlig ud fra kriterier som hvorvidt maden er brændt på eller har fået for meget salt, og om kødet er sejt,  men når det kommer over et vist niveau, synes jeg, at det er svært at vurdere. Det bliver ligesom en smule søgt,når man skal tage stilling til om mad er supergodt eller ekstremt godt.

Lige nu, mens smagsindtrykkene stadigvæk er helt friske i hukommelsen, synes jeg uden tvivl at The Modern er den absolut bedste restaurant, jeg nogensinde har spist på. Selvom det var en fantastisk oplevelse, går der dog nok et godt stykke tid, inden jeg besøger en Michelin restaurant igen. Det ville jo være katastrofalt for mit rejsebudget, hvis mine smagsløg skulle vænne sig alt for meget til sådan en standard.

The Modern at MoMA, 9 W 53rd St, Midtown, New York

> 2012 spiste jeg på The Modern for 2. gang. Det kan I læse om her.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>