New York: Sockerbit og The High Line

Meatpacking District, New York

Noget af det bedste ved at være i New York i næsten en hel måned var, at jeg kunne tillade mig den luksus det er bare at være. Ingen planer, ingen tider at passe og ikke noget stress. Når jeg vågnede om morgenen, ville jeg vælge et område at udforske, og efter at have spist morgenmad på min yndlingscafé rundt om hjørnet, ville jeg begive mig ud via metro eller gå-ben.

Et af mine yndlingsområder i New York er West Village, og på Christopher Street ligger der en svensk slikbutik ved navn Sockerbit, hvor jeg plejer at stoppe for at købe saltlakrids. H

vad angår bland-selv-slik, har svenskerne nogenlunde samme smag som os, så udvalget i Sockerbit er som i de fleste danske slikbutikker.

På hylderne i Sockerbit kan svenskere med hjemve også finde svenske klassikere som O’boy kakaopulver (det må de gerne beholde for sig selv) samt perlesukker, som de kan strø over deres hjemmebagte svenske kanelbullar.

Fra West Village er der ikke langt til Meatpacking District. Området er ret turistet og nogle mener, at det er som en hipster-version af Times Square, men jeg synes nu stadigvæk, at det er rigtig hyggeligt at gå omkring på de brostensbelagte gader blandt de rå, industri-agtige bygninger.

Fra Meatpacking District plejer jeg at gå videre til The Standard Hotel, hvor man kan tage en trappe op til The High Line, som er en af byens skønneste parker. Parken er egentlig en gammel, tilvokset jernbane, som løber nogle meter over byens gader hele vejen fra Gansevoort Street til 34th Street, så hvis man planlægger at gå gennem hele parken, skal man huske at tage nogle behagelige sko på.

Selv plejer jeg ikke at komme meget længere end til 10th Avenue Square and Overlook, som er et dejligt sted at sætte sig og kigge på mennesker og spise sit nyindkøbte svenske slik.

Sockerbit, 89 Christopher St, West Village, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje