New York: Schweizisk fondue på Café Select

Cafe Select, New York

I vintermånederne bliver baglokalet på Café Select omdannet til en ægte schweizisk fonduestue. Jeg tror ikke at mange flere end 10-15 personer får plads i det lille lokale, så det gælder om at bestille bord i god tid.

Jeg var der med Alex og Sue, og De 3 Musketerer besluttede sig hurtigt for den klassiske schweiziske fondue, som blev serveret med brød og pickles. Enkelt og helt aldeles fantastisk. Tænk at lidt brød og smeltet ost kan smage så godt! Jeg kørte schweizer-stilen fuldt ud og bestilte et glas Kirschwasser til fonduen. Jeg havde dog glemt hvor stærkt det er, så mens det nok gør underværker efter en dage ude i alpesneen, så var det lige ved at sende mit jetlag og mig til tælling. Yikes!

Vi bestilte også en omgang zucchini-chips, for det er en af de ting, man bare skal bestille på Café Select. De bliver serveret med 3 slags dressing, og en af dem er med feta. Jeg har prøvet at lave min egen version af fetadippen, men det er endnu ikke lykkedes mig at finde ud af hvordan man kan få zucchini-chipsene sprøde og lækre uden en stor frituregryde.Summen af kardemummen: Er du i New York og har du lyst til ægte schweizisk fondue (eller zucchinichips), så er Café Select stedet for dig.

Café Select, 212 Lafayette Street, SoHo, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop