New York: Samurai Mama – Udon i Williamsburg

Samurai Mama, udon i New York

Jeg var egentlig på vej til Smorgasburg, så jeg var taget af sted uden at spise morgenmad, da jeg havde tænkt mig at smage på alt, der kunne spises. Da jeg steg af subwaytoget i Williamsburg, var jeg dog sulten som en ulv, så det nyttede derfor ikke noget at stritte imod, da jeg fik øje på Samurai Mama på Grand Street og min mave skreg ”vil ha’!”

På Samurai Mama laver man friske udonnudler helt fra bunden hver dag, og de har den der perfekte, lidt gummiagtige, chewy konsistens. Suppen er fiske-baseret og meget, meget lækker, og da jeg endelig lagde skeen ned, var der ikke en dråbe tilbage i skålen.

”Ups” tænkte jeg ”mon jeg kan spise noget resten af dagen”. Dog kender jeg mig selv og min appetit (den er ret Godzilla-agtig), så jeg tænkte, at jeg nok skulle blive sulten igen på et tidspunkt, inden markedet lukkede.

Med tanke på hvor stort ramen er blevet i New York, er det egentlig underligt, at udon ikke er eksploderet ligeså meget  i popularitet. Selv elsker jeg de tykke nudler, og det ville være supernice med endnu flere steder som Samurai Mama. Når man formår at spice det hele lidt op samtidig med, at man har respekt for traditionerne, så er der nemlig dømt success. Ikke kun for Samurai Mama, men for hele udon-fænomenet.


Samurai Mama, 205 Grand Street, Williamsburg, Brooklyn, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje