New York: Russ & Daughters – The Generational

Russ & Daughters New York

Jeg havde glædet mig til en lækker, gylden bagel med laks og cream cheese lige siden jeg stod af flyet, så i går morges sprang jeg op af sengen og hen til Ess-a-Bagel lige om hjørnet. Ess-a-Bagel har nogle af New Yorks bedste bagels, men klokken 10 søndag morgen var køen udenfor så lang, at jeg indså jeg nok ville nå at dø af sult, inden det var min tur til at bestille.

I stedet tog jeg ned til Russ & Daughters på Lower East Side, hvilket viste sig at være en dårlig idé, da køen dernede var endnu længere end den ved Ess-a-Bagel. Dog fik den himmelske duft af røget laks mig hurtigt overtalt til at blive, og efter 40 minutter var det endelig min tur.  I stedet for den sædvanlige ”lox and cream cheese” bestilte jeg The Generational, som både havde røget laks og røget stør.

Måske var det fordi jeg var så sulten, men efter første mundfuld kunne jeg have sværget på, at det var den bedste bagel, jeg nogensinde havde smagt: Blød, gylden og lidt sej samt med den helt rigtige mængde meget cremet cream cheese. Sammen med den røgede laks og stør, var dette en bagel to die for, eller i hvert fald helt sikkert værd at vente på.

Min guide til de bedste bagels i New York

uss & Daughters, 179E Houston Street, Lower East Side, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>