New York: Russ & Daughters – The Generational

Russ & Daughters New York

Jeg havde glædet mig til en lækker, gylden bagel med laks og cream cheese lige siden jeg stod af flyet, så i går morges sprang jeg op af sengen og hen til Ess-a-Bagel lige om hjørnet. Ess-a-Bagel har nogle af New Yorks bedste bagels, men klokken 10 søndag morgen var køen udenfor så lang, at jeg indså jeg nok ville nå at dø af sult, inden det var min tur til at bestille.

I stedet tog jeg ned til Russ & Daughters på Lower East Side, hvilket viste sig at være en dårlig idé, da køen dernede var endnu længere end den ved Ess-a-Bagel. Dog fik den himmelske duft af røget laks mig hurtigt overtalt til at blive, og efter 40 minutter var det endelig min tur.  I stedet for den sædvanlige ”lox and cream cheese” bestilte jeg The Generational, som både havde røget laks og røget stør.

Måske var det fordi jeg var så sulten, men efter første mundfuld kunne jeg have sværget på, at det var den bedste bagel, jeg nogensinde havde smagt: Blød, gylden og lidt sej samt med den helt rigtige mængde meget cremet cream cheese. Sammen med den røgede laks og stør, var dette en bagel to die for, eller i hvert fald helt sikkert værd at vente på.

Min guide til de bedste bagels i New York

uss & Daughters, 179E Houston Street, Lower East Side, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City