New York: 3 Restauranter der føles som natklubber

Vandal, New York
Vandal

Restauranter med natklub-vibe er stort i New York lige nu, og konceptet med at samle alt under et tag er helt sikkert et hit. Når først man har bestilt bord, behøver man ikke at spekulere på, hvor man skal fortsætte aftenen, om man nu kan få fat i en taxi, eller om man kan komme ind. Efter man har spist fortsætter man nemlig bare aftenen i baren eller natklubben under samme tag. En af ulemperne er, at fokus ofte har været på at skabe en fed stemning og knapt så meget på at servere god mad. Dog er der for nylig dukket et par steder op, som i hvert fald har ambitioner om at tage det kulinariske mere seriøst. Her er mine favoritter:

Tao Downtown

Tao Downtown er både stor og larmende, og Buddhaen, som troner over stedet føles lidt som et levn fra 2006. Det skal dog ikke afholde dig fra at besøge Tao Downtown, for restauranten er stadigvæk et af de hotteste steder at tilbringe en fredag aften i Chelsea. Maden er asiatiske fusioner uden de store overraskelser. Der er ikke noget, der er decideret dårligt, men på den anden side, er der heller ikke noget, der for alvor skiller sig ud på den gode måde. Nedenunder er der en virkelig fed, men lille, natklub.

Hvad skal man spise? Tao’s Octopus Salad er helt udmærket.

Tao Downtown, 92 9th Avenue, Chelsea New York

> Læs mit blogindlæg om Tao

Beauty & Essex, New York
Beauty & Essex

Beauty & Essex

Beauty & Essex er et af mine yndlingssteder at starte en aften i byen i New York. Ligesom Vandal har sin blomsterbutik, har Beauty & Essex en gammel pantelånershop til at skjule, hvad der virkelig foregår. Restauranten har en elegant, næsten balsalsagtig fremtoning, og på dametoilettet en trappe ned serveres der gratis bobler. Efter middagen ender de fleste i baren ovenpå. Der er også et lille dansegulv, men der er for det meste så proppet, at man godt kan glemme alt om at danse.

Hvad skal man spise? Beauty & Essex Tomato Soup Dumplings er et must.

Beauty & Essex, 146 Essex St, Lower East Side, New York

> Læs mit blogindlæg om Beauty & Essex

Macao Trading Co. i New York

Macao Trading Co.

Dunkle men hyggelige Macao Trading Co. har en umiskendelig speakeasy-atmosfære. Maden er god, men det er så mørkt derinde, at det er svært at se, hvad man spiser, hvilket også er grunden til, at Macao Trading Co. findes i nattelivssektionen og ikke restaurantsektionen af min New York Guide. Efter man har spist kan man kigge forbi den meget lille, men super-cool natklub i kælderen hvor festen fortsætter helt til kl.3:30 i weekenderne.

Hvad skal man spise? Macao’s Grilled Strip Steak smager rigtig godt.

Macao Trading Co. 311 Church Street, TriBeCa, New York

Læs mit blogindlæg om Macao Trading Co.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop