New York: Picnic i Central Park

Central Park picnic

Det var rigtig fint vejr da Poul og jeg var i New York, så en af dagene besluttede vi os for at have en lille picnic i Central Park. Der ligger en Whole Foods ved Columbus Circle lige ud for en af de sydlige indgange til Central Park, så der gik vi ind for at købe proviant.

Whole Foods er en superlækker kæde, og deres delikatesseafdeling i butikken ved Columbus Circle er kæmpestor. Jeg ved ikke helt hvad der skete, for sædvanligvis plejer det at lykkedes mig at finde noget usundt, selv når jeg er i Whole Foods, men i et spontant anfald af spise-sundt-flip endte vi med at købe nogle friske forårsruller, lidt sushi og nogle bær. Så var vi klar til at tage på skovtur.

Central Park er hyggeligst lidt længere nordpå. Jeg tror vi gik omkring en kilometer, før vi fandt en græsplæne vi næsten havde for os selv. Sushien var ret dårlig for risene var for klistrede og med lidt for meget eddike, men det andet vi havde købt var ok. Jeg fortrød dog, at vi ikke havde købt nogle Whole Foods sandwichs i stedet, for de plejer at være rigtig gode, og så måske en cola i stedet for den sunde grønne juice.

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.

Fair Fashionista

fair-fashionista.dk

Shop Luksusgenbrug & Fair Fashion – Secondhand på den lækre måde.