Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

New York: Picnic i Central Park

Central Park picnic

Det var rigtig fint vejr da Poul og jeg var i New York, så en af dagene besluttede vi os for at have en lille picnic i Central Park. Der ligger en Whole Foods ved Columbus Circle lige ud for en af de sydlige indgange til Central Park, så der gik vi ind for at købe proviant.

Whole Foods er en superlækker kæde, og deres delikatesseafdeling i butikken ved Columbus Circle er kæmpestor. Jeg ved ikke helt hvad der skete, for sædvanligvis plejer det at lykkedes mig at finde noget usundt, selv når jeg er i Whole Foods, men i et spontant anfald af spise-sundt-flip endte vi med at købe nogle friske forårsruller, lidt sushi og nogle bær. Så var vi klar til at tage på skovtur.

Central Park er hyggeligst lidt længere nordpå. Jeg tror vi gik omkring en kilometer, før vi fandt en græsplæne vi næsten havde for os selv. Sushien var ret dårlig for risene var for klistrede og med lidt for meget eddike, men det andet vi havde købt var ok. Jeg fortrød dog, at vi ikke havde købt nogle Whole Foods sandwichs i stedet, for de plejer at være rigtig gode, og så måske en cola i stedet for den sunde grønne juice.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje