New York: Østers på Grey Lady – Lower East Side

Grey Lady, østers i New York

Efter en travl formiddag i byen havde jeg lyst til at forkæle mig selv, så da jeg så det store ”Oyster Bar” skilt udenfor Grey Lady, besluttede jeg mig for at lade mig lokke indenfor.

Klokken var lige blevet 3, og der var ikke andre gæster i restauranten end mig. Personalet informerede mig om, at deres østers happy hour startede kl. 16, hvilket nok forklarede, hvorfor folk ventede med at kigge forbi. Under happy hour kan man få østers for 1USD/stk., men jeg havde ikke lyst til at vente en time med at få stillet min østers-sult, så jeg bestilte et halvt dusin uden at kigge på prisen. Jeg mener dog ikke at jeg betalte mere end 2-3USD pr. stk. hvilket bestemt ikke var urimeligt.

Grey Lady virkede som et skønt sted, så jeg kunne ikke lade være med at spørge personalet, om der altid var så tomt i restauranten. De kunne dog berolige mig med, at det ikke var tilfældet. De fortalte at deres Happy Hour plejede at være godt besøgt, og at Grey Lady om aftenen desuden var et populært sted at tage en drink.

Indretningen på Grey lady var virkelig lækker og rigtig meget New England. Man kunne næsten dufte den friske, salte havluft, og mine østers smagte også, som om de lige var blevet hevet op fra vandet. Selvom jeg havde tænkt, at jeg rigtig skulle nyde dem, så var de væk i løbet af nul komma fem.

Jeg nåede kun at skimme den øvrige menu, men den så overskuelig og indbydende ud. Et øjeblik overvejede jeg at blive hængende til Happy Hour og bestille et dusin eller to, men kom frem til, at jeg i stedet ville tage tilbage en aften sammen med nogle venner. Kan forestille mig at Grey lady ville være et perfekt sted at tilbringe en varm sommeraften i New York.


Grey Lady, 77 Delancey, Lower East Side, New York, Tlf: +1 646-580-5239, 1$ Oyster Happy hour Søn-Fre 16:00-19:00 (mandag hele aftenen)

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje