New York: Morgenmad på Clinton St. Baking Company

Clinton St Baking Company, morgenmad i New York

Jeg har længe ville prøve Clinton Street Baking Company på Lower East Side, men hver gang jeg har været i farvandet, er jeg blevet afskrækket af den lange kø udenfor. Efter min morgengåtur i sidste uge, lykkedes det mig dog at ankomme til Clinton St. Baking lige da de var ved at åbne, og der endnu ikke var nogen kø.

Døren var åben, så jeg gik indenfor præcis da klokken var 8. Personalet havde på det tidspunkt travlt med at snakke med hinanden og gøre bordene klar, så da der endelig var en, der lagde mærke til mig, fik jeg med en irriteret stemme besked på at gå udenfor igen, da de endnu ikke havde åbent. Ja, det var jo lidt svært at vide, da klokken var 8 og døren var åben..

Efter yderligere 5 minutters ventetid kom en af tjenerne ud og bød mig meget hjerteligt velkommen, og jeg gik indenfor mens jeg tænkte at ”mig kan du ikke narre, jeg har set hvordan, du virkelig er”. Det var altså ikke den bedste start på måltidet, og selvom alle var yderst venlige fra da af, så følte man sig aldrig rigtig velkommen.

Jeg bestilte Blueberry Pancakes med ahornsirup til 15$ samt en Buttermilk Biscuit Sandwich til   11$ (+ et tillæg på 2,5$ for bacon) og et glas friskpresset appelsinjuice. Blåbærpandekagerne smagte udmærket men uden at være fænomenale på nogen som helst måde, og jeg fandt min buttermilk biscuit lidt for klæg og tung til for alvor at blive forelsket. Jeg var heller ikke så vild med deres tomatmarmelade, men den lune ahornsirup som blev serveret med pandekagerne var derimod fortrinlig.

Den samlede regning endte på over 40$ med drikkepenge hvilket er ret dyrt for morgenmad, selv for New York, og jeg er ikkesikker på, at jeg synes det var pengene værd. Portionerne var dog store nok til, at man godt kunne have nøjedes med en enkelt ret, hvilket ville have bragt regningen ned på et mere rimeligt niveau. Blueberry Pancakes og Buttermilk Biscuits er nogle af Clinton St. Baking Company’s mest berømte retter, men hvis jeg skulle spise der igen, tror jeg, at jeg ville bestille deres Eggs Benedict, som jeg tidligere har spist på deres filial i Dubai, og som smagte virkelig godt, i stedet for.

Læs om mit andet besøg hos Clinton Street Baking Company


Clinton St. Baking Company, 4 Clinton St, Lower East Side, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City