New York: MoMA og Terrace 5

MoMA, New York

Jeg har aldrig set mig selv som specielt kunstinteresseret, men jeg har altid følt mig draget mod en særlig slags museer rundt omkring i verden med MoMA i New York og Reina Sofia i Madrid blandt de absolutte favoritter. Moderne kunst er åbenbart min boldgade, og selvom jeg kun for nylig er blevet i stand til at skelne mellem de største kunstnere på en god dag, så er jeg meget opsat på at lære mig mere om emnet.

Jeg har besøgt MoMA mange gange, så nogle af malerierne er næsten som gamle venner, der hilser på mig, når jeg træder ind. Nogle gange har de en ny hemmelighed, som de vil dele, mens de andre gange bare hænger i tavshed. Hvis jeg er stresset kan det godt tage lidt tid, før jeg er klar til at tune ind, og forleden forsøgte jeg i næsten en time at komme i den rigtige stemning. Til sidst gav jeg op og gik op til Terrace 5, som er caféen på 5. etage. Det er et rigtig dejligt sted, og det er perfekt for danskere med hjemve, da møbler med mere er dansk design.

Caféen har udsigt over Sculpture Garden, men bordene udenfor var optaget, og jeg gad ikke at vente. Jeg bestilte en jordbærtærte og en kande hibiscus-iste, og det var lige, hvad jeg havde brug for, så kort tid efter var jeg klar til at fortsætte min MoMA-tur. Jeg endte med at tilbringe 5 timer på MoMA, hvilket vist er personlig rekord, men så inkluderede det også et besøg hos MoMA’s boghandel og stenhårde forhandlinger med mig selv om, hvorvidt jeg skulle købe den der ret dyre og ret tunge kunstbog.

MoMA, 11 W 53rd St, Midtown, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>