New York: Østers og Cava på Gotham West Market

Gotham West Market, New York

Yay! Jeg er i New York! Jeg landede sent onsdag aften, og selvom det har været tåget og regnfuldt siden jeg kom, så er det stadigvæk skønt at være tilbage i yndlingsbyen! Jeg bor hos min veninde Tina i Brooklyn, som har startet sit eget firma, Hungr Bird Eats. Hun er nok en af de mest talentfulde amatørkokke jeg kender, og hendes knækbrød er megagode.

Som forventet, har meget af snakken siden jeg kom derfor drejet sig om mad, opskrifter og restauranter. I går havde hun en aftale på Manhattan, så vi besluttede at mødes senere til frokost. Vores oprindelige intention var at spise på nye, og vældigt hypede Ivan Ramen  Slurp Shop i Gotham West Market, men da vi først kom frem, syntes vi begge to at tapasbaren under samme tag så noget mere indbydende ud. Ramen-planerne blev derfor hurtigt skiftet ud med cava, østers og  jamón Ibérico på El Colmado, men I kan læse mit blogindlæg om Ivan Ramen på Clinton Street her.

Gotham West Market er lidt ligesom Torvehallerne i København, men noget mindre. Der er en håndfuld restauranter at vælge mellem, og man kan enten sidde oppe ved disken eller på nogle af fællesbordene, som er opstillet i midten af området.

Lige nu er det frokosttid i New York, og vi er på vej ud for at mødes med Ehsan, som er en gammel ven fra min studietid i Sverige. Vi skal spise på en koreansk restaurant Danji, som jeg længe har villet prøve, så det glæder jeg mig til. Skriver mere senere, over and out.


Gotham West Market, 600 11th Avenue (between 44th and 45th Street), Hells Kitchen, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje