Jeg har været helt vild med Dinosaur Bar-B-Que lige siden Stephanie og Leah introducerede mig til restauranten for mere end 8 år siden, og når vi mødes til en aften i byen i Brooklyn, starter vi stort set altid på gode gamle Dinosaur.
Hos Dinosaur Bar-B-Que er der fokus på hjemmelavede ingredienser af høj kvalitet, og sydstaternes tradition for barbecue står i centrum. Gennem årene har Dinosaur opbygget en loyal fanbase, og Leah og Stephanie har begge fortalt mig, hvordan de som så mange andre i nabolaget plejede at bestille takeaway fra Dinosaur under pandemien, fordi de ville støtte restauranten og sikre sig, at den ikke lukkede.
Jeg har ingen anelse om, hvordan Dinosaur Bar-B-Que fik sit navn, men man kunne fristes til at tro, at det var på grund af portionernes størrelse, som er enorme. Når Leah, Steph og jeg tager til Dinosaur, plejer vi normalt at bestille combo’en med 3 slags kød, som også inkluderer 2 sideretter. Det er egentlig nok til tre personer, men vi ender alligevel altid med at bestille ekstra beef brisket, fordi det er så forbandet godt, plus et par ekstra sideretter, fordi det er umuligt at nøjes kun med to. Spareribs på Dinosaur er også rigtig gode, og bestiller man et full rack (12 ribben) er der 4 sideretter inkluderet, så hvis du er til sideretter og kan lide spareribs, så er den combo også et godt valg.
Hvad skal man bestille hos Dinosaur Bar-B-Que?
Dinosaur’s beef brisket er som sagt fantastisk. Kødet er saftigt og mørt og noget, du helt sikkert ikke vil gå glip af. Spareribs er også et godt valg, og det samme er kyllingen og pulled pork, men det, der virkelig skiller sig ud, er beef brisket.
Hvis du kan lide stegte grønne tomater, kan du også overveje at bestille dem som forret. Selvom de stegte tomater hos Dinosaur Bar-B-Que måske ikke er verdens bedste, så er de ganske anstændige. Desuden er det altid en god idé at lægge ud med noget, der ikke ligger så tungt i maven, så der er plads og appetit til den efterfølgende kødfest.
Hvad angår sideretter, så handler det meget om personlige præferencer. Når vi er hos Dinosaur, prøver vi at variere det lidt, men mac and cheese og kartoffelsalat er normalt blandt de sideretter, vi ender med at bestille.
Hvis der er plads til dessert, er Peanut Butter Pie et godt, omend ret tungt valg, men du kan altid dele med resten af bordet eller tage resterne med hjem.
Dinosaur Bar-B-Que er en stor restaurant, og de har også udendørsservering, men der er altid godt fyldt op, selv på hverdagsaftener, så jeg kan anbefale at du bestiller bord i forvejen, især i weekenderne, hvis du vil have noget at skulle have sagt hvad angår hvor i restauranten du vil sidde.
Dinosaur Bar-B-Que, 604 Union St, Brooklyn, New York