New York: Brooklyn Bridge og Brooklyn Ice Cream Factory

Brooklyn Bridge i New York

En gåtur over Brooklyn Bridge er en skøn måde at spendere en solrig søndag. Jeg tog derfor metroen til stationen Brooklyn Bridge City Hall, som ligger lige ved begyndelsen af broen. Der købte jeg en flaske vand til turen, og så begyndte jeg ellers at gå.

På broen er der afmærket en bane til fodgængere og en bane til cyklister, og kommer man til at træde udenfor og over i cyklistbanen, kan man forvente diverse skældsord samt generelt had fra de bindegale cyklister, som suser af sted, og hvis eneste glæde i livet tilsyneladende er at råbe af turisterne. Når du er halvvejs over broen er det tid til at finde kameraet frem. Skynd dig at tage en masse billeder af Manhattans skyline, Brooklyn Bridge, Manhattan Bridge og dig selv, for før du har set dig om, er turen slut og du står med fødderne plantet i Brooklyn.

Jeg går altid direkte ned til Brooklyn Ice Cream Factory og køber en kugle af deres lækre Peaches & Cream is. I søndags fik jeg også en kugle jordbæris samt varm karamel på toppen. Jordbærisen var lige så lækker som isen med ferskner, men jeg er ikke helt sikker på, om jeg synes at varm karamel er et hit. Karamellen var nemlig lidt for sød og overvældende og fortrængte lidt den delikate smag af friske jordbær og ferskner.

Hvis man ikke lige har lyst til is, så ligger det berømte Grimaldi’s Pizzeria lige om hjørnet, og der er også en Shake Shack på den anden side af vejen, så glem alt om at tage madpakke med.

Jeg plejer at tage metroen tilbage til Manhattan, men hvis du har lyst, kan man selvfølgelig også gå tilbage over broen (nu kender du jo vejen), eller hvorfor ikke tage et nærmere kig på Brooklyn, nu du er her?

Brooklyn Bridge er smukkest tidligt om morgenen, hvor man ofte kan have broen helt for sig selv

Min guide til den bedste is i New York City


Brooklyn Ice Cream Factory, 97 Commercial Street at Manhattan Avenue, Brooklyn, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop