Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

New York: Brooklyn Bridge og Brooklyn Ice Cream Factory

Brooklyn Bridge i New York

En gåtur over Brooklyn Bridge er en skøn måde at spendere en solrig søndag. Jeg tog derfor metroen til stationen Brooklyn Bridge City Hall, som ligger lige ved begyndelsen af broen. Der købte jeg en flaske vand til turen, og så begyndte jeg ellers at gå.

På broen er der afmærket en bane til fodgængere og en bane til cyklister, og kommer man til at træde udenfor og over i cyklistbanen, kan man forvente diverse skældsord samt generelt had fra de bindegale cyklister, som suser af sted, og hvis eneste glæde i livet tilsyneladende er at råbe af turisterne. Når du er halvvejs over broen er det tid til at finde kameraet frem. Skynd dig at tage en masse billeder af Manhattans skyline, Brooklyn Bridge, Manhattan Bridge og dig selv, for før du har set dig om, er turen slut og du står med fødderne plantet i Brooklyn.

Jeg går altid direkte ned til Brooklyn Ice Cream Factory og køber en kugle af deres lækre Peaches & Cream is. I søndags fik jeg også en kugle jordbæris samt varm karamel på toppen. Jordbærisen var lige så lækker som isen med ferskner, men jeg er ikke helt sikker på, om jeg synes at varm karamel er et hit. Karamellen var nemlig lidt for sød og overvældende og fortrængte lidt den delikate smag af friske jordbær og ferskner.

Hvis man ikke lige har lyst til is, så ligger det berømte Grimaldi’s Pizzeria lige om hjørnet, og der er også en Shake Shack på den anden side af vejen, så glem alt om at tage madpakke med.

Jeg plejer at tage metroen tilbage til Manhattan, men hvis du har lyst, kan man selvfølgelig også gå tilbage over broen (nu kender du jo vejen), eller hvorfor ikke tage et nærmere kig på Brooklyn, nu du er her?

Brooklyn Bridge er smukkest tidligt om morgenen, hvor man ofte kan have broen helt for sig selv

Min guide til den bedste is i New York City


Brooklyn Ice Cream Factory, 97 Commercial Street at Manhattan Avenue, Brooklyn, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>