New York: En zombie er løs

New York Blog

Første nat i New York boede jeg på et hotel i TriBeCa. Det tog sin tid at komme fra lufthavnen og ind i byen, så klokken var 19, før jeg var fremme ved hotellet. Jetlagged og ynkelig besluttede jeg mig for at gå en tur i området for at samle appetit til lidt aftensmad før jeg crashede, men min krop blev ved med at hævde, at det var midt om natten, og at jeg burde ligge under dynen og boble.

Aftensmad? Nej tak, men måske Red Bull og kaffe? Når jeg er jetlagged, er jeg totalt i zombiemode, og det er ikke de flinke zombier fra tegnefilmene vi snakker om. Jeg venter derfor tit med at fortælle mine venner, at jeg er i byen, indtil der er gået en dag eller to, og jeg er blevet menneske igen.

Ellers er det skønt at være tilbage i New York. Det er en fantastisk by, og det er alt for lang tid siden mit sidste besøg. Denne gang bliver jeg i 11 dage, og jeg skal således fejre 4th of July i New York for første gang. Jeg er også inviteret til Sues babys 100 dages fest, som er en rigtig stor dag for koreanske børn.

Mende er flyttet fra New York, men hun kommer ind over weekenden, så vi har booket bord på Contra på Orchard Street. Det er en moderne amerikansk restaurant, som jeg længe har villet prøve, så jeg glæder mig rigtig meget til at vi skal spise der.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop