New York: Varm chokolade på Woops!

Woops, cafe, New York

Jeg skulle mødes til varm chokolade med Vanessa på Woops forleden, men hun var forsinket, så jeg gik indenfor og fandt et bord. Jeg synes efterhånden, at jeg er ved at have godt styr på min madfotograferings-OCD, men nogle gange, når ingen kigger, kan jeg stadigvæk få tilbagefald. Som fx på Woops. Frem med kameraet, og så ellers i gang med at flytte rundt på blomster, varm chokolade og macarons lige som i de gode gamle madblogger-dage. Yay!

Jeg var dog færdig i god tid før Vanessa ankom, og både kamera og iPhone var godt pakket ned i tasken igen. Det eneste, der afslørede mit lille photo-shoot-forehavende var, at der slet ikke var drukket af min ikke-længere-så-varme chokolade, og både canelé og macarons var intakte, he he.

Når jeg er på café tager jeg for det meste en latte eller en cappuccino, for varm chokolade er ofte lidt af en skuffelse, og selv på de gode steder får man nogle gange noget, der smager som pulverkakao fra kaffeautomaten i kantinen. Den varme chokolade på Woops var dog lige som den skulle være, og lavet med rigtig chokolade, som man rørte ud i mælken først. Woops macarons var af den lidt grovere slags med mere bid i, sådan som jeg foretrækker det, og den med smag af Cookies & Cream, kunne jeg sagtens blive afhængig af. Cookies & Cream forklædt som macaron. Så godt, så godt!

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>