New York: Varm chokolade på Woops!

Woops, cafe, New York

Jeg skulle mødes til varm chokolade med Vanessa på Woops forleden, men hun var forsinket, så jeg gik indenfor og fandt et bord. Jeg synes efterhånden, at jeg er ved at have godt styr på min madfotograferings-OCD, men nogle gange, når ingen kigger, kan jeg stadigvæk få tilbagefald. Som fx på Woops. Frem med kameraet, og så ellers i gang med at flytte rundt på blomster, varm chokolade og macarons lige som i de gode gamle madblogger-dage. Yay!

Jeg var dog færdig i god tid før Vanessa ankom, og både kamera og iPhone var godt pakket ned i tasken igen. Det eneste, der afslørede mit lille photo-shoot-forehavende var, at der slet ikke var drukket af min ikke-længere-så-varme chokolade, og både canelé og macarons var intakte, he he.

Når jeg er på café tager jeg for det meste en latte eller en cappuccino, for varm chokolade er ofte lidt af en skuffelse, og selv på de gode steder får man nogle gange noget, der smager som pulverkakao fra kaffeautomaten i kantinen. Den varme chokolade på Woops var dog lige som den skulle være, og lavet med rigtig chokolade, som man rørte ud i mælken først. Woops macarons var af den lidt grovere slags med mere bid i, sådan som jeg foretrækker det, og den med smag af Cookies & Cream, kunne jeg sagtens blive afhængig af. Cookies & Cream forklædt som macaron. Så godt, så godt!

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop