Sikke en aften – En tur i byen i New York

New York Blog

Man ved det har været en vellykket aften i byen, når ingen vil gå hjem og man ender med at spise koreansk mad kl. 4 om morgenen, men lad os nu starte fra begyndelsen, eller nej, lad os starte efter vores middag på Saikai:

Efter Saikai gik vi gennem Washington Square Park og ned til The Dove på Thompson Street for at mødes med Alex. Om sommeren er Washington Square Park et populært sted at hænge ud, og uanset hvilken tid på døgnet man går forbi, er der mennesker i parken, og så lugter der altså ret tit af hash!

The Dove skulle lukke permanent nogle dage senere, og Alex havde besluttet sig for at hænge i baren hver eneste aften den sidste uge inden lukningen. Vi tog et par cocktails på The Dove, men stemningen var lidt trykket på grund af lukningen, så vi besluttede os for at fortsætte aftenen på The Malt House lidt længere nede ad gaden.

Jeg havde aldrig smagt Abita-øl før, men Mende talte så varmt om jordbærøllen, at jeg selvfølgelig liiiige måtte smage en. Sådan en aften er selvfølgelig dømt til at ende i slørede selfies og tequilashots, og det gjorde den da også, men vent! Lige da jeg troede, at jeg kunne krybe hjem i seng, fik Sue mig overtalt til at tage med hen for at spise suppe på The Kunjip i Koreatown, som har åbent 24 timer i døgnet. Vi bestilte alt for meget mad, og selv med vores nyfundne efter-bytur appetit kunne vi ikke spise op, så vi kastede endelig håndklædet i ringen og begav os af sted mod subwayen. Sikke en aften/nat!

Læs om da Ehsan og jeg spiste på The Kunjip

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.

Fair Fashionista

fair-fashionista.dk

Shop Luksusgenbrug & Fair Fashion – Secondhand på den lækre måde.