New York: Big Gay Ice Cream – Min sommer med Salty Pimps

Big Gay Ice Cream, New York

Big Gay Ice Cream er sikkert en af de mest hypede iskiosker i New York lige nu, og dette med god grund. Big Gay Ice Cream er nemlig meget andet end et sjovt navn og et regnbuelogo.

En af deres mest populære is er Salty Pimp. Det er en vanilje-softice, som først injiceres med dulce de leche og havsalt før det hele dyppes i smeltet chokolade. Hvad mere kan man ønske sig?

Jeg tror jeg har spist 20 Salty Pimps eller mere denne sommer, for selvom jeg siger til mig selv, at jeg også skal prøve nogle af de andre varianter, så skifter jeg altid mening når jeg først står i butikken, og ender med at bestille endnu en Salty Pimp.

Big Gay Ice Cream  startede som en isbil tilbage i 2009, men nu er der 2 Big Gay Ice Cream butikker i New York.

Butikken i East Village åbnede i 2011, og den i West Village åbnede i 2012. Jeg har prøvet begge steder flere gange, og mens Salty Pimp-kvaliteten er den samme på begge steder, så er den i West Village ofte mere travl end den i East Village.

• Hvis man vil prøve noget andet end Salty Pimp, så har jeg hørt, at Bea Arthur også skulle være rigtig god. Måske jeg selv skulle give den en chance næste gang:)

• Der er også en Big Gay Ice Cream kogebog, hvis man vil lære sig mere om is-fremstilling.

Istid – Min guide til den bedste is i New York


Big Gay Ice Cream West Village location61 Grove Street (at 7th Ave. South), Tel: 212-533-9333

East Village Location125 East 7th Street (between 1st Avenue & Avenue A), Tel: 212-414-0222

> Visit Big Gay Ice Cream’s website

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje