New York: Atoboy – Den koreanske restaurant alle taler om

Atoboy, Korean restaurant in New York

Det var Sarah som introducerede mig til Atoboy i december, og det var kærlighed ved første bid, så da April foreslog at gå ud at spise på Atoboy i lørdags, var jeg ikke svær at overtale. Atoboy åbnede i august 2016, så det er stadigvæk en ret ny restaurant. Dog er det et af de steder, alle taler om lige nu, så man bør helt sikkert bestille bord i forvejen, og ikke vente til sidste øjeblik, ligesom vi gjorde. Yikes! Kan stadigvæk ikke fatte, at det alligevel lykkedes os at få bord.

Man vælger 3 retter fra menuen og maden serveres, når den er klar, så hvis man spiser for langsomt, fordi man har travlt med at snakke med sin veninde, så kan alle tre retter sagtens havne på bordet samtidig. Jeg ville have bøftatar og April ville have lotusrod og vi insisterede begge to på The Egg med søpindsvin, men resten af retterne var oppe til forhandling. Jeg er glad for at der kun var 20 retter, for når alt lyder megalækkert, er det altså svært at vælge. Udover de tidligere nævnte retter, endte vi med at bestille jordskokker, svinekind og friturestegt kylling med spicy peanutsauce.

3 retter med hjemmelavet kimchi og en skål hvide ris koster 42$ og man kan opgradere til Special Rice for 2$ ekstra. Maden er moderne koreansk og portionerne er ret små, men sammen med ris og kimchi plus den Pumpkin Cheesecake, som vi besluttede os for at dele til dessert, har man et tilstrækkeligt mættende måltid.

PS: Hvis The Egg stadigvæk er på menuen, så bestil det med søpindsvin. Det koster 15$ mere, men det er alle pengene værd.


Atoboy, 43 E 28th Street (between Madison Avenue & Park Avenue), Flatiron, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>