New York: 375º Thrice Cooked Fries – Lower East Sides bedste fritter

375 Thrice Cooked Fries, New York

375º Thrice Cooked Fries ligger lige på den anden side af gaden, og jeg er let at lokke indenfor. Deres pommes frites er nemlig helt perfekte, gyldne og sprøde, og nogle af de bedste, jeg nogensinde har smagt. Når man hører Thrice Cooked, altså stegt 3 gange, så tænker man sikkert, at de er blevet hevet op og ned i fritureolien 3 gange i træk, men der er noget mere i det. Først bliver fritterne dampet og let friturestegt, før de fryses ned for derefter at blive friturestegt endnu engang ved 375ºF som åbenbart er den ideelle temperatur for pomme frites-stegning. Jeg læste på 375º Fries’ hjemmeside, at deres kartofler kommer fra Idaho, og lidt nærmere online research gjorde det hurtigt klart, at Idaho er kartoflernes superliga i USA.

Fritterne kommer med alle mulige slags toppings, og mens jeg har luret nysgerrigt på både deres Swedish Poutine (med svenske kødboller) og Bahn Mi (”som en vietnamesisk sandwich med pommes frites”) ender jeg alligevel altid med at bestille de helt almindelige pommes frites, der serveres i et papirkræmmerhus med sauce ved siden af. Man kan vælge mellem belgiske (thick-cut) eller klassiske franske pommes frites, der kommer i 3 forskellige portionsstørrelser. En Regular er for det meste stor nok til mig, for sammen med de forskellige saucer, mætter det faktisk rigtig godt.

Saucerne koster 1,25 $/stk, men der er så mange at vælge imellem, at man selvfølgelig bliver nødt til at prøve 3 for 3,5 $. I tvivl om hvilke saucer du skal vælge? Så foreslår jeg White Truffle Mayo, Chipotle-Tomatillo Ketchup og Cheddar Cheese sauce.

375º Thrice Cooked Fries, 124 Ludlow Street, Lower East Side, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>