New York: Narnia – Vintage shopping i Williamsburg

Narnia, secondhand-shopping i Williamsburg

Jeg besøgte først Narniabutikken på Lower East Side på Manhattan i juni 2015, men den butik var på det tidspunkt ved at lukke permanent, så personalet fik mig styret over til butikken i Williamsburg, som i dag er den eneste filial af Narnia.

Narnia sælger nøje udvalgt vintagetøj i en butik fuld af sjæl. Nogle vintagebutikker kan godt føles lidt gamle og støvede, men dette er bestemt ikke tilfældet her; Narnia er vintage på den lækre måde.

De to lokaler, som butikken breder sig over er lyse og luftige, og udtrykket er eksklusivt og elegant. Narnia er uden tvivl en af de lækreste vintagebutikker, jeg nogensinde har besøgt.

Det er ikke billigt (de fleste ting på hylderne koster over 100$), men hvis man leder efter noget helt unikt, som ingen andre har, så er det bare a smøge ærmerne op og gå på skattejagt.

Jeg er  vild med det eklektiske mix af feminine rober, mønstrede skjorter og etnisk-inspireret design, og hvis jeg nogensinde skulle åbne en vintagebutik, så skulle den være ligesom Narnia.

•  Udover tøj, så sælger Narnia også forskellige accessories, sko og kunst.

Narnia ligger en kort gåtur fra Samurai Mama, som er en rigtig god nudelbar i Williamsburg


Narnia, 672 Driggs Ave, Williamsburg, North Side, Brooklyn, NY

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>